BOMBĂ! Liberala Marilena Dragnea a trecut la… PSD!

Marilena Dragnea nu este un nume foarte cunoscut, în afară de mediul partidelor politice, unde a activat ca o amazoană în PNL Constanța. Ar fi fost în stare de orice pentru acest PNL în vremea fostului președinte Gheorghe Dragomir, numai că… rațiunea politică, deci nu moralitatea sau coloana vertebrală, a trimis-o în… PSD!

CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV Circ la PNL, Marilena Dragnea: „În semn de respect față de PNL îmi DEPUN DEMISIA, dar m-am răzgândit…”

Marilena Dragnea a candidat anul trecut pentru funcția de primar la Năvodari, unde, până mai ieri, a fost și președintele organizației liberale din localitate, împotriva social-democratului Florin Chelaru. PSD-istul a bătut-o în stil mare și Dragnea a rămas în stand-by în PNL, care nu i-a mai oferit nici o perspectivă. Rămasă fără viitor, Dragnea a strâns din dinți și și-a depus adeziunea la PSD, dar nu la organizația din Năvodari, ci la cea din municipiul Constanța, aspect confirmat pentru TOMIS NEWS de social-democrații constănțeni.

„Ea a ieșit anul trecut pe locul 5 (pe lista de consilieri – n.r.), dar s-a dat la o parte pentru cealaltă persoană, care o sponsorizase. Dragnea a spus că dacă nu ia primăria, nu va fi consilier. Probabil s-a certat cu Huțucă, nu s-au mai înțeles. Nu se duce ea pe burta goală, fără funcție, la PSD Constanța. Noi nu am vrut-o aici”, a precizat un social-democrat de la Năvodari, pentru TOMIS NEWS.

În consiliul local Năvodari sunt zece consilieri PSD, cinci de la PNL, doi de la PMP și câte unul de la ALDE și PRU, o combinație complicată numai bună de negociat la vot, așa că Marilena Dragnea știe în ce s-a băgat.

VA URMA!

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV De ce ține Dragomir „cu dinții” de reforma în PNL? „Vrea să devină CĂMĂTAR”!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *