Spread the love

Scena politică tomitană se zguduie: președintele organizației județene a PNL, deputatul Bogdan Huțucă și fostul liberal, senatorul constănțean neafiliat, Vergil Chițac, până mai ieri adversari redutabili, au trecut cu toate bagajele în tabăra social-democraților!

Ambii și-au depus vineri adeziunea la PSD Constanța. De asemenea, fiecare dintre cei doi parlamentari are câte o motivație. Huțucă este dezamăgit de stilul dictatorial al președintelui la nivel național, Ludovic Orban, a cărui atitudine a escaladat zilele trecute prin excluderea din partid a senatorului Daniel Zamfir.

„De regulă, Orban are numai prostii în cap și cu cât timpul trece mai repede, cu atât prostiile lui se înmulțesc. După treaba cu bilanțul pe Facebook, cred că va trebui să îl înștiințăm și când mergem la somn sau când ne ducem la baie…”, ne-a precizat un parlamentar liberal, care astfel a încercat să scuze motivația lui Huțucă.

Supărat din cale afară, deputatul liberal constănțean a refuzat să ofere un punct de vedere pentru TOMIS NEWS.

În ceea ce-l privește pe Vergil Chițac, senatorul neafiliat se află de mai mult timp într-o poziție clară: Robert Boroianu trebuie aruncat în mare, cu o piatră de gât, iar statutul de amiral (r) îi oferă lui Chițac prilejul de neratat. Astfel, de dragul scufundării lui Boroianu, Chițac a trecut neclintit la PSD Constanța, deși, oficial, fostul candidat la Primăria Constanța a negat acest context.

„… Boro… cum? Nu am auzit în viața mea de acest nume! Hai că nu am timp de prostii…”, ne-a precizat, acid, senatorul constănțean.

De partea cealaltă, organizația județeană a PSD, dușmanul oficial al comunicării publice, nu a putut, de data aceasta, să păstreze ușile închise. După zeci de apeluri telefonice date social-democraților constănțeni, am reușit, într-un final, să ajungem la președintele PSD Constanța, Felix Stroe, care nu a putut să își ascundă entuziasmul:

„Pot să confirm această repoziționare de proporții a politicii noastre, locale. Domnii Huțucă și Chițac, tocmai pentru că sunt parlamentari, sunt la curent cu programul nostru de guvernare și au venit ei la noi. După cum știți, suntem un partid deschis și ne bucurăm că cei doi politicieni locali vor să își asume programul de guvernare!”, a spus Felix Stroe, pentru TOMIS NEWS.

Amintim că astăzi este 1 Aprilie, ziua internațională a păcălelii și toate rândurile de mai sus trebuie percepute ca atare!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *