BOMBĂ Huțucă a plecat la USR! Dragomir se întoarce la șefia PNL Constanța, Murad candidat la Primărie!

Tensiunile din ultima vreme din cadrul PNL Constanța s-au tranșat brutal luni dimineață, când președintele Bogdan Huțucă și-a anunțat colegii că a demisionat din partid. Motivele se pare că țin de abordările din ultima perioadă a vechii tabere din partid, care insistă să aibă un cuvânt de spus la cele patru runde de alegeri care ne așteaptă.

„A venit supărat, cu foaia de demisie și a anunțat că s-a săturat de jocurile fostului președinte, Gheorghe Dragomir, alături de Robert Boroianu, care insistă ca Mohammad Murad să fie candidatul PNL la Primăria Constanța. Și-a luat bagajele și a plecat la USR cu mai mulți colegi din partid. Cel mai supărat a fost Bola, care zicea că e liberal din vremea în care era cu biberonul și, evident, a promis că se va întoarce la vremea curățeniei în partid, cu securea în mână”, a spus un liberal constănțean, pentru TOMIS NEWS.

„Da, este adevărat, dar nu vreau să vorbesc despre motive. Tot ce pot să anunț public este că alături de mine vine nucleul dur al partidului: George Niculescu, Bogdan Bola, Marian Crușoveanu, Septimiu Bourceanu, toți care trag pe bune pentru partid și nu vor să facă parte din jocuri murdare”, a confirmat Bogdan Huțucă, pentru TOMIS NEWS.

USR-iștii constănțeni au confirmat, la rândul lor, sosirea lui Huțucă și a mai multor liberali alături de ei.

„După cum știți, avem un parteneriat cu Bogdan Huțucă, la nivel local, dar și la nivel parlamentar. Așa că, dacă acolo există supărări pe care nu vreau să le comentez, venirea lui Huțucă și a echipei nu putem decât să o salutăm”, a precizat deputatul Stelian Ion, pentru TOMIS NEWS.

Supărări sau nu, cert este că rocada din PNL Constanța se produce, așa cum ne-a confirmat și fostul președinte al PNL Constanța, Gheorghe Dragomir.

„Nu vreau să comentez despre deciziile colegului Huțucă, dar pot să spun că am confirmat ceea ce am spus acum trei ani: mă retrag! M-am retras atâta timp și să știți că această pensionare mi-a prins bine, am avut mai mult timp pentru mine și pentru planuri. Apropo de planuri, alături de colegul meu, Robert Boroianu, vechi militant al cauzei liberale, considerăm că domnul Mohammad Murad a făcut mult bine orașului și comunității constănțene și ar fi o opțiune pentru liberalismul constănțean și nu numai!”, a spus Dragomir, pentru TOMIS NEWS.

Amintim că astăzi este 1 Aprilie, ziua internațională a păcălelii și toate rândurile de mai sus trebuie percepute ca atare!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.