BOMBĂ! George Muhscină a DEMISIONAT din funcția de președinte al organizației municipale a PNL Constanța

Președintele organizației municipale a PNL Constanța, consilierul județean George Muhscină a demisionat joi. Muhscină a renunțat la funcția de la municipiu din motive personale. Deși, patru liberali constănțeni ne-au confirmat că Muhscină a demisionat, restul informațiilor nu sunt foarte clare.

Președintele organizației județene, Bogdan Huțucă, nu poate fi contactat, iar mai mulți liberali au lipsit de la ședința de astăzi în cadrul căreia Muhscină și-a anunțat demisia.

„Mâine va avea loc un Birou Politic Județean în care va fi desemnat un interimar”, ne-a precizat un liberal constănțean.

„Cred că și-a dat seama că a fost făcut de bani, nu s-a ales cu nimic pe plan financiar și pe plan politic și nu mai vrea”, ne-a spus un alt liberal.

„Se retrage din funcția de președinte dar rămâne în partid. Ne-a spus că a avut o operație pe creier în urmă cu câțiva ani și acum se simte iar rău și are nevoie de liniște”, a completat un alt liberal.

VOM REVENI!

 

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

One thought on “BOMBĂ! George Muhscină a DEMISIONAT din funcția de președinte al organizației municipale a PNL Constanța

  • duminică, 28 ianuarie 2018 la 15:47
    Permalink

    un prostovan cu creier mic, care a avut ceva banuti din hotii !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *