Spread the love

Situația politică și administrativă a județului Constanța este destul de complicată și, încă din vară, s-a complicat și mai tare la Instituția Prefectului după ce Ioan Albu a renunțat la funcția de prefect și Dan Jeacă a promovat. În luna septembrie, singurul subprefect, Levent Accoium, a plecat în concediu, apoi a anunțat că demisionează. Practic, Dan Jeacă conduce Instituția Prefectului fără subprefecți și, la sfârșitul lunii septembrie, prefectul preciza pentru TOMIS NEWS că „lucrurile trebuie să se miște mai rapid și să fie numit cel puțin un subprefect, pentru că volumul de muncă este mare”.

CITEȘTE ȘI:

Dan Jeacă, noul prefect al Constanței

Lucrurile se vor schimba în următoarea perioadă, întrucât fostul vicepreședinte cu atribuții de președinte al Consiliului Județean Constanța, Cristinel Dragomir, va deveni viitorul subprefect. Contactat de TOMIS NEWS în această privință, Dragomir nu a confirmat, dar nici nu a infirmat această numire, concluzionând: „Mdaaa… Dom-le, ce să zic… vom vedea…”

Din informațiile obținute din interiorul PSD Constanța, propunerea a plecat la București încă de acum aproape două săptămâni, iar zilele trecute actele necesare unei astfel de numiri au fost trimise la Executiv.

Cristinel Dragomir este un om de administrație de carieră. La finalul mandatului obținut în 2012, Dragomir a fost la un pas să plece din PSD și să se alăture Partidului România Unită. Cât pe-aci să deschidă lista pentru Camera Deputaților din partea acestei formațiuni politice, până s-a răzgândit și a rămas fidel PSD.

CITEȘTE ȘI:

Tensiuni în PSD din cauza listelor pentru Parlament. Darie și Dragomir la PRU?

Reales în 2016 pe listele pentru Consiliul Județean Constanța, Dragomir a demisionat pe 24 iulie din funcția de consilier județean, de atunci fiind în expectativă. De atunci, Cristinel Dragomir a cochetat cu funcții mici, de care, evident, nu a fost mulțumit. Fostele atribuții și responsabilități nu i-au permis să accepte munca de jos și, pe 31 octombrie, Consiliul Local Municipal Constanța a luat act de demisia lui Cristinel Dragomir din funcția de administrator al Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public și Privat Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Cristinel Dragomir a DEMISIONAT din funcția de consilier județean

Revenind la informațiile furnizate de PSD Constanța, cea de-a doua funcție de subprefect va fi ocupată în perioada imediat următoare numirii în funcție a lui Cristinel Dragomir de către o persoană recomandată de minoritățile musulmane conlocuitoare.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *