Bola (PNL) se simte TRĂDAT de negocierile cu PSD: „Primarii și consilierii, puși să se pupe pe gură cu cei care îi înjurau sau amenințau… Oare chiar sunt fericiți că văd ROȘU în fața ochilor?”

Alianța de guvernare PSD – PNL care se conturează în aceste zile este un eveniment de o covârșitoare moralitate politică, transmite deputatul liberal constănțean Bogdan Bola, parafrazându-l pe I.L. Caragiale. Parlamentarul este parte a echipei lui Ludovic Orban, cea care a atras atenția și se opune cu vehemență față de alianța cu PSD. Astfel, deputatul Bola consideră că alianța în cauză este o trădare pentru PNL, pentru toți cei care au dus greul campaniilor, de la simplu membru, la președinți de organizații:

Ce s-a întâmplat, mă întreabă cetățeanul. Ei iacă, cetățene, s-a întâmplat un eveniment de o covârșitoare moralitate politică”. Cam așa a sunat, ca din Caragiale, explicația conducerii PNL după votul de aseară. Orice urmă de rușine a dispărut, iar „pohta ce-au pohtit” unii din vârful acestei țări s-a îndeplinit. „Încep” negocierile cu PSD pentru Guvern, ca și cum, până astăzi, s-au întâlnit doar la niște ceaiuri dansante… Noi ăstia, care am mers în zeci de campanii, cei care au adus PNL de la 12% la 30%, oare cum îi privesc acu’ pe cei care ne-au dat înapoi de unde am pornit? Liderii organizațiilor locale, care au dus cu adevărat greul în campanii, se simt oare trădați și vânduți, așa cum mă simt și eu? Primarii și consilierii, care se văd acum puși să se pupe pe gură cu cei care îi înjurau sau amenințau… oare chiar sunt fericiți că văd roșu în fața ochilor astăzi? Sigur, pentru unii cifra de afaceri și vânzările vor crește, alții nu vor mai trebui să își ascundă afecțiunea pentru socialism – democrație, unii vor descoperi noi oportunități de „dezvoltare personală” iar alții se vor bucura că au scăpat de competiție în localitatea lor. Însă cei mai mulți tac și pun ochii-n pământ! „Canicula agită viperele. Politica le înnebuneşte” spunea scriitorul George Geafir. La fel este și în cazul Guvernării, aș zice eu. Caragiale s-ar fi distrat tare astăzi privind cum unii, cocoțați pe culmile puterii, distrug în câteva săptămâni tot ce ne-am chinuit noi, cei mulți, să construim în atâția ani. Mare păcat…”, a transmis deputatul Bola.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

2 comentarii la „Bola (PNL) se simte TRĂDAT de negocierile cu PSD: „Primarii și consilierii, puși să se pupe pe gură cu cei care îi înjurau sau amenințau… Oare chiar sunt fericiți că văd ROȘU în fața ochilor?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *