Bola (PNL) nu cade în „plasa” lui Cîțu: „Adevărul e că fondurile se vor duce (din nou) cu precădere către Ardeal, în timp ce alte regiuni istorice, precum Dobrogea, vor fi văduvite de finanțarea unor proiecte atât de necesare”

Când a venit la Constanța, în calitate de invitat la alegerile județene ale PNL, primarul Clujului, Emil Boc, i-a transmis lui Ludovic Orban că e supărat pe el că nu i-a dat de la Guvern cam 400 de milioane (și ceva mărunțiș) pentru a avea Clujul metrou. Este ceea ce dezvăluie deputatul constănțean liberal, Bogdan Bola, care consideră că este necesar acest metrou, dar „oare cum s-au simțit atunci primarii noștri constănțeni are încă au ulițe de piatră în comune și chiar orașe, care nu au gaze sau canalizare?”, se întreabă parlamentarul constănțean:

Oare, pe 25 septembrie, s-au gândit că, prin votul dat, vor contribui direct pentru metroul de la Cluj și nu pentru comunitățile proprii? Aseară Orban a spus niște chestiuni greu de digerat pentru unii, dar atât de dureros de adevărate. Pe mulți „șefi” de prin țară ar trebui să îi pună pe gânduri…dar pentru asta ar trebui să și gândească pentru salvarea acestui partid. Așa cum stau lucrurile în acest moment, din punctul meu de vedere, fondurile se vor duce (din nou) cu precădere către Ardeal, în timp ce alte regiuni istorice, precum Dobrogea, vor fi văduvite de finanțarea unor proiecte atât de necesare pentru comunitățile locale. Timpul ne va arăta dacă am avut sau nu dreptate, dar tot va fi pe „cheltuiala” noastră.Până una alta, mâine vom vedea mai clar ce urmează. Cu toate că există o frică generalizată, în acest moment, că unii parlamentari liberali vor vota moțiunea, acest lucru nu se va întâmpla. Onoarea și tradiția ne împiedică să facem acest lucru…așa cum pe 25 septembrie ne-a împiedicat să votăm un dezastru previzibil pentru partidul și doctrina în care noi credem. Și în timp ce comunitățile locale dobrogene sunt subdezvoltate și subfinanțate în continuare, chiar și proiectele pe cultură, măcar cu metroul ăla să ne plimbăm și să ne spunem că totul este ok pe viitor”, a transmis deputatul Bogdan Bola.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *