Bola (PNL), despre GREVA de la CT BUS: „Din păcate, NU vrem să învățăm nimic din ultimii 30 de ani…”

Este grav de tot în municipiul Constanța încă de dimineață. Angajații CT BUS, peste 400 la număr per total în cadrul companiei, au refuzat să iasă pe traseu! Aceștia solicită negocierea și semnarea contractului colectiv de muncă și, evident, o creștere salarială. Orașul este total paralizat, iar primarul Vergil Chițac susține că nici vorbă de așa ceva, este o emoție – deși constănțenii care utilizează mijlocul de transport în comun nu au avut cum să ajungă la muncă. Situația îi irită chiar și pe liberali, care – tot mai des în ultima vreme – gestionează tot mai greu Constanța Altfel a edilului. Este lesne de înțeles, pentru că toate trăsnăile lui Chițac se reflectă în procentele lor electorale.

În acest sens, deputatul liberal constănțean, Bogdan Bola, se arată dezamăgit de gestionarea grevei de la CT BUS de către autoritatea locală și subliniază faptul că… nu s-a învățat nimic în ultimii 30 de ani:

Constanța acum: „CT BUS anunță publicul călător că se află în incapacitatea de a asigura transportul în comun, din cauza unei greve spontane. Astfel, șoferii refuză să iasă pe traseu, în contextul negocierilor eșuate pentru mărirea salariilor. Vă oferim scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că facem demersuri pentru rezolvarea acestei situații!” Atunci când ai o criză politică prelungită la nivel național, astfel de crize locale apar inevitabil, pe fondul unei nemulțumiri generale. Din păcate, nu vrem să învățăm nimic din ultimii 30 de ani”, a transmis deputatul Bola.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Bola (PNL), despre GREVA de la CT BUS: „Din păcate, NU vrem să învățăm nimic din ultimii 30 de ani…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *