Bola (Forța Dreptei): „Dorim ca noi să fim vocea celor mulți și să formăm echipa de care orașul și județul Constanța au nevoie!”

Partidul Forța Dreptei este pe… cai mari, mai ales în județul Constanța, unde deputatul Bogdan Bola – zis și demolatorul de filiale – a finalizat aranjamentele în noul sediu. Forța Dreptei Constanța este o formațiune plină de tineri, majoritatea covârșitoare provenind din tineretul liberal. În jurul acestui nucleu, Bola anunță faptul că va ataca anul electoral 2024:

„Ne puteți găsi în fiecare zi la sediul nostru pe strada I. Ghe. Duca nr. 32 (colț cu strada Sabinelor). La un pahar de apă rece sau o cafea fierbinte, de dimineață până la orele târzii ale serii, vă așteptăm să ne cunoaștem și să stăm de vorbă despre problemele și viitorul Constanței. Pentru că da, noi credem că încă mai avem un viitor în acest oraș. Ne așteaptă un drum lung și anevoios în fața noastră, suntem conștienți că va fi nevoie de multă muncă, dar având constănțenii de partea noastră vom reuși să aducem schimbarea pe care ei și-o doresc! Tocmai de aceea, ne propunem ca noi să fim vocea celor mulți și să formăm împreună echipa de care orașul și județul nostru au nevoie”, a transmis deputatul Bola.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *