Bola (Forța Dreptei), despre casarea vapoarelor de la intrările în Constanța: „Eu zic să lăsăm o GROAPĂ MARE acolo și un excavator lângă…”

Consilierii locali municipali constănțeni s-au reunit joi în ședință și, printre altele, au adoptat un proiect de hotărâre inițiat de primarul Vergil Chițac pentru trecerea unor bunuri imobile – mijloace fixe de tip elemente navale din domeniul public în domeniul privat al Constanței. Practic, vorbim de casarea celor cinci vedete amplasate la intrările în orașul Constanța, despre care edilul susține faptul că prezintă un grad ridicat de degradare, de peste 50% și restaurarea nu ar fi justificată din punct de vedere financiar.

În acest sens, deputatul constănțean al Forței Drepte, Bogdan Bola, se întreabă ce soluții sunt după dispariția celor cinci vedete: „Ce punem în loc, dacă tot le casăm?

Măi fraților, dar cu astea ce ați avut? Se terminară problemele Constanței și stăteați în loc de vaporașele astea? Acuma pe bune, ce punem în loc ca simbol al orașului? Eu zic să lăsăm o groapă mare acolo și cu un excavator lângă, având un semn de circulație de “sens unic” lipit de el? Sau poate facem măcar un P+8 acolo, că ăsta e trendul și ei sunt singurii “investitori” din Constanța noastră. Sper măcar că soluția de a schimba cu ceva adecvat acele nave o aveți deja și nu veți face cum ați procedat în tot orașul – dăm drumul la lucrări peste tot, apoi reziliem contracte și promitem că, cândva, va fi bine. Că nu cred că așa vor fi prea fericiți și vă vor mulțumi pe stradă constănțenii…. E doar o părere. P.s. chiar așa, cu ce ar trebui înlocuite vapoarele de la intrările în Constanța? Ce ar fi emblematic pentru orașul nostru? Conservele de mazăre se exclud, să ne fie clar asta. Dar serios, ce ar trebui municipalitatea să pună în locul lor, dacă tot le casăm?”, a transmis deputatul Bola.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *