Bola, după DEMISIA din PNL: „Voi încerca să construiesc ceva BUN și astfel să NU mai fim nevoiți niciodată să ne cerem SCUZE!”

Ruptură nu doar politică, ci și sentimentală, la Constanța, între deputatul Bogdan Bola și organizația liberală. Parlamentarul constănțean se regăsește printre parlamentarii lui Ludovic Orban care au demisionat ieri din PNL. După ce s-au mai… calmat spiritele, Bogdan Bola a transmis miercuri faptul că „actuala conducere a PNL a făcut ca toate promisiunile noastre să devină deșarte”, întrucât electoratul de dreapta a fost trădat prin alianța cu PSD:

„Dacă eram un simplu votant PNL, văzând direcția complet greșită de azi a partidului, aș fi spus doar că nu mai votez niciodată „săgeata”. Însă ca membru din anii ’90 și deputat ales la alegerile de anul trecut, când am promis oamenilor o guvernare #FărăPSD, astăzi nu mai îmi rămâne nimic de făcut decât să îmi dau demisia din partidul al cărui soldat fidel am fost atâția ani de zile. Actuala conducere a PNL a făcut ca toate promisiunile noastre să devină deșarte, iar oamenii, pe bună dreptate, ne reproșează azi că i-am mințit. Știu, știu textul, e pentru „binele românilor”…doar că românii ne-au arătat clar, prin vot, ce își doresc. Îmi cer iertare tuturor liberalilor, membri și simpatizanți, care azi se simt înșelați și că votul lor a fost irosit. Probabil mi-ar fi fost mai bine și mai profitabil să rămân și să tac din gură, închizând ochii și astupându-mi urechile la construcția USL-istă de azi. Dar nu pot și nici nu vreau. Așa că, voi merge mai departe pe drumul meu, voi încerca să construiesc ceva bun și sănătos și astfel să nu mai fim nevoiți niciodată să ne cerem scuze pentru mizeria provocată de unii care ajung vremelnic în „vârf”!”, a transmis deputatul Bola.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *