Bode (MAI) anunţă limitarea numărului de migranţi: „Vom destructura aceste rețele de călăuze”

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, marţi, că poliţiştii vor destructura reţelele de călăuze, astfel încât să limiteze numărul de migranţi care ajung în România.

Am prezentat câteva dat și în perioada următoare veți vedea rezultate, vom destructura în continuare aceste rețele de călăuze, tocmai pentru a limita la minim acest fenomen. În utlimul rând, am văzut un fenomen: chiar dacă migranții sunt repartizați în centre la Galați, Maramureș sau în toate centrele din România, majoritatea ajung în Timișoara. Îi transferăm iar la centru de unde au fost înregistrați și iar se întorc în Timișoara. Am găsit o variantă prin care să îi transportăm, sub supraveghere, la centrele de bază și să găsim o formulă în legislație să sancționăm astfel de situații, în care nu poți tu ca stat să faci această cheltuială săptămânal”, a declarat Lucian Bode.

Ministrul de Interne a primit o vizită a primarului Timişoarei, Dominic Fritz, pentru a atrage atenția asupra faptului că la Timișoara, un număr mare de migranți din Serbia trec ilegal granița în România.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.