Biroul Electoral Central a RESPINS cererea MAI: Votul NU se prelungește

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Gheorghe Sorescu, cel care ține locul ministrului Marcel Vela – candidat pentru un post de consilier local la Caransebeș, a comunicat duminică Biroului Electoral Central două solicitări. Prima dintre ele se referă la mobilizarea birourilor electorale de circumscripție pentru ca alegătorii să poarte mască de protecție atât în secția de votare cât și în perimetrele adiacente secției. A doua, la posibilitatea prelungirii procesului electoral și după 21:00, dacă se mai găsesc alegători în curți exterioare, alei, trotuare etc. Detalii, AICI!

Solicitarea Ministerului Afacerilor Interne de prelungire a votării după ora 21:00 pentru persoanele care aşteaptă în proximitatea secţiilor să îşi exercite dreptul de a alege a fost respinsă de Biroul Electoral Central. BEC s-a întrunit duminică într-o nouă şedinţă la ora 18:00, pe ordinea de zi aflându-se mai multe solicitări de la partide sau asociaţii legate de procesul electoral.

În prezent, conform legii, alegătorii care, la ora 21:00, se află în localul secţiei de votare pot să îşi exercite dreptul de vot.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.