Biden recuperează și trece în față în cursa pentru Casa Albă

Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din SUA, ar putea câştiga voturile în statele Wisconsin, Michigan şi Nevada, apropiindu-se astfel de victorie, conform proiecţiilor electorale realizate de postul Fox News. Potrivit proiecţiilor realizate de CNN, Joseph Biden este creditat cu 224 de voturi în Colegiul federal, iar Donald Trump cu 213.

Joe Biden conduce la diferenţe mici în aceste state, care i-ar putea aduce încă 32 de voturi în Colegiul electoral federal. Joe Biden este creditat deja, conform proiecţiilor Fox News, cu 238 de voturi în Colegiul electoral federal, iar Donald Trump, cu 213.

Sunt aşteptate şi alegerile în Pennsylvania, Carolina de Nord şi Georgia.

Rezultatul alegerilor prezidenţiale de marţi în statul american Pennsylvania ar putea fi cunoscut peste două zile, declară ofciali locali pentru CNN.

Dacă totul continuă în acest ritm, vom avea rezultate totale în următoarele două zile”, a declarat miercuri la CNN, Al Schmidt, un reprezentant al oraşului Philadelphia, un fief democrat în Pennsylvania.

Acest stat situat în Nord-Estul american poate stabili rezultatul alegerilor prezidenţiale, în contextul în care desemnează 20 de mari electori. Potrivit ziarului New York Times, 75% din voturile exprimate au fost numărate în Philadelphia, iar Donald Trump a obţinut un scor de 55,1%.

Donald Trump a anunţat că a obţinut victoria în alegeri în statele North Carolina şi Georgia.

Mai multe circumscripţii din Atlanta şi-au întrerupt numărarea voturilor, după ce s-au confruntat cu probleme tehnice.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *