Betonierele care murdăresc străzile din Constanța, luate în vizor de Poliția Locală

Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală Poliția Locală, continuă lupta împotriva celor care nu respectă prevederile legale și obligațiile ce le revin privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța.

locala 2

În ciuda numeroaselor campanii de informare inițiate de polițiștii locali, în continuare, pe străzile din municipiu vedem multe betoniere care murdăresc trama stradală, împrăștie materiale de construcție pe carosabil sau lasă urme inestetice pe unde trec, susțin reprezentanții municipalității. Astfel, zilele acestea, polițiștii locali au aplicat 6 sancțiuni pentru nerespectarea art.5, pct. 19 HCL nr.184/2013  în cuantum de 3400 lei (asigurarea tuturor condițiilor necesare pentru prevenirea murdăririi, cu orice tip de vehicule sau prin orice mijloace, a drumului public cu orice fel de materiale ori substanțe). De asemenea, tot în această perioadă, polițiștii locali au aplicat alte 8 sancțuni, în valoare de 8000 lei, pentru încălcări ale HCL 184/2013, astfel:
– 3 pe art.3, pct.8,
– 4 pe art.11, pct.6,
– 1 pe art.5, pct 19.

Polițiștii locali acționează zilnic pe zonele de competență în vederea monitorizării utilajelor specializate în transportul materialelor de construcții, respectiv beton/ciment spre construcțiile aflate în execuție. În acest sens, facem apel la spiritul civic al cetățenilor pe care îi rugăm să apeleze Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală la numerele de telefon 0241.484.205 – Dispecerat sau 0799/606142 – WhatsApp de fiecare dată când sesizează conducători auto care încalcă prevederile legale”, au mai precizat reprezentanții municipalității.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *