Spread the love

Președintele USR Constanța, Remus Negoi, a avut vineri declarații de presă în cadrul unei conferințe, prilej cu care s-a exprimat asupra managementului RAJA SA Constanța. Felix Stroe, directorul general al companiei, este și președinte al PSD Constanța, așa că Negoi a profitat de oportunitatea politică pentru a transmite faptul că „dacă aș fi președintele Consiliului Județean Constanța, l-aș da afară în secunda doi pe Felix Stroe”.

Social-democrații constănțeni au reacționat vehement la afirmația președintelui USR, iar președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a oferit un răspuns la fel de… politic adversarului său de la USRi.

„Acest domn de la USR, candidat pentru vreo 15 minute la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, ne spune că l-ar da afară pe Felix Stroe, din… secunda doi. În timp ce domnul de la USRi – și subliniez asta – se plânge că a pierdut bani în singura sa tentativă de antreprenoriat, Felix Stroe semnează săptămânal contracte de finanțare pe fonduri europene, pentru dezvoltarea infrastructurii de apă în județul Constanța și nu numai. Cifrele vorbesc de la sine, faptele la fel. Cea mai mare Regie din Europa centrală și de est are un management competitiv, performant și cu rezultate, aspect subliniat și de mai mulți ambasadori ai altor state, iar eu în calitate de președinte al Consiliului Județean Constanța îmi asum sprijinul pentru acest pilon important de dezvoltare al județului Constanța. Politica se face cu cap, cu bun simț și, mai ales, în interesul cetățenilor județului Constanța. De astăzi, înțeleg cum va face USRi politică și campanie electorală. Cu lozinci, fără soluții, mult populism și minciuna, ca slogan electoral și program de guvernare locală. Le urez succes în „negocierile” pe care le au pentru funcții, noi (PSD Constanța – n.r.) deja știm că de cetățenii județului Constanța nu le pasă!”, a spus Țuțuianu, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *