Banias (PRO România Constanța): „ALDE o să DISPARĂ de pe scena politică! De liberali roșii s-a săturat lumea!”

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a avut luni o întâlnire cu președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu și președintele PRO România, Victor Ponta, în privința susținerii candidatului social-democrat, care va fi desemnat mâine, la alegerile prezidențiale.

Ponta și Tăriceanu au insistat în ultima perioadă pentru un candidat comun al celor trei partide, lăsând de înțeles că acesta ar putea fi altul decât cel al PSD.

CITEȘTE ȘI:

După întâlnirea de luni, din partea ALDE nu a fost nici o reacție. Se știe doar că Dăncilă i-ar fi spus lui Tăriceanu că PSD va avea candidat propriu și că guvernarea trebuie să continue. Totodată, Tăriceanu i-a dat asigurări premierului că nu va rupe Guvernul. Singura reacțe publică a fost a lui Ponta, care a anunțat un… eșec după primele discuții. Nu este de mirare, cei de la PRO România tind să nu colaboreze cu PSD, iar din perspectiva deputatului constănțean, Mircea Banias, nici cu ALDE!

„În primul rând, ALDE nu se roagă pentru un candidat comun la prezidențiale, se roagă pentru Tăriceanu! Practic, Tăriceanu face aceste presiuni. Am senzația că domnul Tăriceanu e rupt de realitate și nu realizează că electoratul i-a dat un mesaj foarte clar pe 26 mai! Evident că nu poți să faci presiuni (cu rezultat de 4% la alegeri – n.r.), mi se pare o lipsă de luciditate. A avut un moment de luciditate după alegeri când a zis că iese din discuție candidatura, dar i-a trecut repede, cam în 24 de ore… Nu mă interesează soarta ALDE, dar la modul în care a evoluat mă îndoiesc că are vreo șansă să supraviețuiască pe scena politică și de liberalii din-ăștia roșii, vopsiți, cred că s-a săturat lumea!”, a spus deputatul Banias, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *