Banias (PNL Constanța) îl scoate „la tablă” pe ministrul Grindeanu: „Să avem și noi măcar 2-3 vapoare ale țării! Am avut când a revenit Dobrogea la Țara Mamă și nu avem acum?”

Marți, 24 mai, va avea loc o ședință a Comisiei pentru Transporturi din cadrul Camerei Deputaților, la care va participa ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Constanța are mai mulți parlamentari în respectiva comisie, iar unul dintre ei este… pornit tare de tot și vrea să îl abordeze pe Grindeanu în privința unui subiect sensibil pentru Constanța. Deputatul liberal Mircea Banias consideră că este… rușinos pentru România faptul că nu mai avem nave comerciale și acest lucru trebuie rezolvat cumva. Banias este de părere că trebuie să avem „măcar 2-3 nave”, întrucât „am avut când a revenit Dobrogea la Țara Mamă și nu avem acum”. În concluzie, scopul lui Banias este formarea unei companii naționale de navigație:

„Marți, la 10:00, îl avem pe domnul ministru Grindeanu invitat la comisia de transporturi și chiar mi-am propus să discut o chestiune simplă și clară: Să avem și noi ca țară 2-3 vapoare, dacă nu mai multe, cum au alții! Nu neapărat legat de pavilionul românesc, dar să fim sinceri: toate țările au armatori, câte o companie de navigație. Vorba aia, am avut noi când a revenit Dobrogea la Țara Mamă și nu avem acum!”, a spus deputatul Banias, pentru TOMIS NEWS.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.