Banias (PNL Constanța), despre eliminarea taxei de utilizare a podurilor peste Dunăre: „Noi am adus și soluția financiară, dar dacă angajații lui Grindeanu nu vor să înțeleagă…”

Proiect inițiat încă din legislativul trecut de PNL Constanța și constant amânat în ultimele luni, deși trebuia să intre în vigoare la 1 ianuarie a.c. și în ciuda soluțiilor financiare propuse în ultima perioadă, proiectul de eliminare a taxelor de utilizare a podurilor peste Dunăre bate pasul pe loc, asta pentru că Ministerul Transporturilor nu este convins de… eficiența ideii.

Marți, 24 mai, va avea loc o ședință a Comisiei pentru Transporturi din cadrul Camerei Deputaților, la care va participa și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Constanța are mai mulți parlamentari în respectiva comisie și deputatul constănțean Mircea Banias ne-a confirmat faptul că îl va aborda pe ministru în privința proiectului în cauză:

„Știți că e raportul favorabil și noi, toți parlamentarii de Constanța îl susținem, dar e tot timpul amânat… E și acesta un subiect pe care îl vom aborda în ședința de marți. Cei din minister pun bețe în roate, se gândesc că bugetul o să fie păgubit… Dar noi am propus și soluția, diferența de încasări… De exemplu: Dacă la nivel național majorezi rovinieta cu 50 de bani, acoperi pierderea din eliminarea taxei de pod! Am tot zis asta, dar dacă cei din minister nu vor să înțeleagă…”, a spus deputatul Banias, pentru TOMIS NEWS.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.