Banias, demis de la șefia ALDE Constanța! „Îi recomand domnului Tăriceanu să aibă încredere în Justiția din România!” Gerea, președinte interimar

Vești proaste pentru deputatul Mircea Banias, care, în opinia conducerii centrale a ALDE, nu mai este președinte al formațiunii constănțene. Vestea a căzut ca un trăsnet, printr-o notificare scrisă, pe care Banias nu o recunoaște ca fiind statutară.

CITEȘTE ȘI:

Tăriceanu, reconfirmat președinte al ALDE. Organizația de la Constanța a rămas și fără vicepreședinți!

„Sunt dezamăgit de modul în care comunică domnul Tăriceanu cu colegii lui, cred că putea să îmi dea un telefon dacă avea de gând să ia o asemenea decizie. Oricum, din punctul meu de vedere, decizia luată ieri de un organ nestatutar, pe care nu îl recunosc, nu are nici o valoare! Mi-a fost comunicată o decizie a unui așa-zis Birou Politic Național de ieri, ori acest Birou nu a putut să fie înregistrat! Nu mi-au zis nimic (de motivație – n.r.) și asta e o chestiune surprinzătoare, dar am văzut în presă că ar fi vorba de organizații care nu au avut rezultate, ori Constanța a avut rezultate! Am scos deputat, consilieri județeni! Acest comitet central este format din oameni care au obținut 3 sau 4%, deci în nici un caz nu e vorba de principii de competență. Nu mă interesează să contest această decizie, atâta vreme cât eu nu recunosc Congresul și am o acțiune în instanță împotriva deciziilor Delegației Permanente care a convocat Congresul! Dacă instanța ne dă dreptate, pe cale de consecință orice fel de decizie pe care au luat-o este nulă și neavenită! Spre deosebire de alți colegi, eu consider că Justiția din România își face treaba, aștept să se pronunțe. Am încredere în Justiția din România și îi recomand  domnului Tăriceanu să aibă și el încredere!”, a spus deputatul Mircea Banias, pentru TOMIS NEWS.

De partea cealaltă, conducerea centrală a ALDE l-a desemnat pe fostul ministru al Energiei, Andrei Gerea, în funcția de președinte interimar al organizației de la Constanța.

„Da, așa este. Cum s-a ajuns… nu prea am ce să povestesc. Misiunea mea este să organizez alegerile. Nu știu în cât timp, maxim șase luni…”, a confirmat Andrei Gerea, pentru TOMIS NEWS.

Banias, despre tensiunile din ALDE: „Nu plecăm din partid, dar nu vreau să ajungem ca PNȚCD”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *