Banias: „Delegația Permanentă fost nestatutară și toate deciziile luate acolo sunt lovite de nulitate absolută”

Președintele ALDE Constanța, deputatul Mircea Banias, a precizat vineri seară că s-a întrunit Biroul Politic Teritorial al organizației județene, în ședință ordinară, prilej cu care s-a hotărât „în unanimitate, că întâlnirea de la un hotel din Constanța, al Delegației Permanente (n.r.) a fost nestatutară și toate deciziile luate acolo sunt lovite de nulitate absolută”!

CITEȘTE ȘI:

Scandal MONSTRU în ALDE: Se vrea capul lui Banias! „Înainte să divorțez de tine, te anunț că mi-am găsit pe alta”! Se rupe coaliția de la Consiliul Județean?

Tot în biroul politic de vineri seară al ALDE au fost aprobate deciziile luate de Biroul Politic Local, convocat de președintele organizației, George Fulina, vizând sancționarea unor membri de partid. TOMIS NEWS amintește că, în cadrul presupusei Delegații Permanente, George Fulina a fost demis din funcția de președinte al organizației municipale!

În cadrul aceleiași ședințe de vineri seară, convocată de Mircea Banias, a fost dezbătută situația partidului la nivel central. Concluzia care s-a desprins este că „actuala stare de fapt este de natură a aduce grave prejudicii de imagine unei formațiuni politice aflată la început de drum”.

CITEȘTE ȘI:

Banias, despre tensiunile din ALDE: „Nu plecăm din partid, dar nu vreau să ajungem ca PNȚCD”

„Solicităm conducerii centrale a ALDE să-și asume rolul de garant al respectării statutului partidului și să întreprindă demersuri în vederea convocării unui congres legal și statutar, la care membri cu drept de vot să se poată exprima liber,  iar rezultatul să fie unul care să creeze premizele unui parcurs ascendent, în perspectiva viitoarelor confruntări electorale”, au precizat reprezentanții ALDE Constanța.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *