BALAMUC! Mandatul lui Dancu la IPJ Constanța: Polițiștii din Mangalia se taie, amenință cu moartea și sunt internați la Palazu!

Dacă ar fi să dăm o definiție eroismului, am putea să spunem că sunt acei oameni care fug ca niște nebuni spre sfârșitul necunoscut de care se tem cel mai mult. Ca exemple concrete, mintea ne pleacă la soldați, pompieri sau polițiști. Cel puțin pentru ultima categorie, nu mai este cazul.

Degradarea societății în general merge mână în mână cu degradarea celor care trebuie să asigure ordinea publică. Evident, nu ne referim chiar la grade, ocupate de tot mai multe specimene de la an la an, ci la deteriorarea calității umane într-una din instituțiile fundamentale ale statului: Poliția Română.

Ne concentrăm pe județul Constanța, unde ultima bătaie în public a clanurilor interlope a avut loc în 2006. Pardon, penultima bătaie, pentru că ultima a avut loc în decembrie 2018, într-un centru comercial din municipiul Constanța, în dezmățul violent fiind dărâmat un cărucior cu un bebeluș în el. Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a precizat că va reacționa „ferm și legal” în acest sens și, evident, nimic din fermitatea fluturată nu se întrevede, așa că rămâne o chestiune de timp până la următoarea încingere de săbii pe bulevarde și speranța să nu fim pe acolo când se va întâmpla.

Odată cu reinstalarea lui Constantin Dancu la șefia IPJ Constanța, nimeni nu mai este în siguranță în județ. De data aceasta, nu mai vorbim doar de simpli cetățeni, ci chiar de forțele de ordine sau de… viitoarele forțe de ordine, după cum urmează:

CITEȘTE ȘI:

Fieful lui Dancu de la Mangalia: Moartea bate la ușă!

Poliția Municipiului Mangalia este cunoscută ca fiind un fel de fief al lui Dancu în județ. Pentru că șeful IPJ consideră că doar rutieriștii pot prelua funcții de conducere, așa cum a făcut în tot județul Constanța, Mangalia nu putea să facă notă discordantă: Gabriela Iacob a reușit mai multe performanțe negative, notorietatea acesteia fiind îngrozitoare în orașul menționat. Tot de aici, zilele trecute, a plecat o situație incredibilă.

CITEȘTE ȘI:

Elena Olteanu este originară din Mangalia și este elevă a Școlii de Subofițeri de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina. Aflată în practică în această perioadă, relațiile și cunoștințele au ajutat-o să nu învețe meseria de polițist prin te-miri-ce-dugheană, ci chiar în orașul de domiciliu. În Mangalia, l-a cunoscut pe Tito Kadisha, nimeni altul decât fiul celebrului chirurg dr. Muayabo Kadisha, originar din Congo, venit în România în 1977, printr-o bursă de studii oferită statului Congo de către România și care, la un moment dat, a cochetat cu politica, fiind membru al fostului PDL și recomandat pentru Consiliul Local. Relația dintre Olteanu și Kadisha jr. s-a terminat prost, dar nu ca multe alte relații de acest gen, ci cu amenințări, tăieri, urmăriri în trafic, distrugeri auto și… o internare la balamuc.

Până la internare, atașăm probele FOTO și VIDEO ale modelului de polițist tolerat de conducerea IPJ Constanța:

„IPJ vrea mușamalizare”

Polițiștii din Mangalia care s-au adresat TOMIS NEWS sunt foc și pară pe conducerea IPJ Constanța, care, potrivit acestora, vrea să mușamalizeze toată circoteca produsă zilele trecute. Iată ce ne-a precizat unul dintre polițiștii din Mangalia:

„Este un caz demn de domeniul fantasticului, mușamalizat de conducere. Dezamăgită în dragoste, l-a amenințat cu moartea pe fostul iubit. Pe el și întreaga lui familie. În primă fază, a amenințat cu sinuciderea, trimițând fotografii cu tăieturi pe antebrațe, apoi a trecut la fapte. L-a urmărit (pe Tito Kadisha – n.r.) cu mașina și a vrut să intre frontal în el, dar a apucat să se ferească și a fost lovit doar în spate. Apoi, eleva a fugit de la locul faptei și a fost prinsă la Agigea”, a spus polițistul, pentru TOMIS NEWS.

Noroc cu pilele de la STS!

Asta nu a fost tot. După o lungă perioadă de amenințări telefonice și o urmărire auto, ies la iveală detalii cutremurătoare, după cum ne-au precizat alți polițiști din Mangalia:

„Cazul este mușamalizat de conducerea IPJ pentru că ea (Elena Olteanu – n.r.) este fiica unei lucrătoare a Serviciului de Telecomunicații Speciale. Accidentul de luni (21 ianuarie a.c. – n.r.) a avut loc la Pecineaga și au urmărit-o (polițiștii – n.r.) până la sensul giratoriu din Agigea, unde s-a constatat că a avut alcoolemie de peste 0,20 grame alcool pur la mie. Imediat, au internat-o la Palazu, dar a fost scoasă de maică-sa de acolo pe semnătură. Tot ea intervine (la Tito Kadisha – n.r.) să își retragă plângerea, că îi dă bani… Ea (Elena Olteanu – n.r.) și-a luat concediu medical acum. Nu înțelegem de ce după o săptămână nu se mai aude nimic, nu se face nimic”, au mai spus aceștia pentru TOMIS NEWS.

TOMIS NEWS încă așteaptă un răspuns de la IPJ Constanța în legătură cu acest caz, la fel cum așteptăm și în legătură cu alte cazuri de la această instituție care se simte denigrată de fiecare dată când o întrebăm când are de gând să își facă treaba și cum intenționează să își rezolve problemele din interior.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *