Baisan și-a lansat platforma de recrutare pentru partid. Atac la PNL: „La Neptun nu renaște opoziția, unde se discută despre nimic, ci renaște România Modernă și Demnă!”

Fostul consilier județean liberal, Remus Cristy Baisan, la o lună de la anunțul privind înființarea propriei formațiuni politice, și-a anunțat și lansarea platformei electronice. Este, de altfel, baza formațiunii, întrucât Baisan dorește demararea unei organizări în premieră în spațiul politic: anonimatul activului de partid!

www.prmd.ro este, începând de astăzi, complet funcțional și se adresează tuturor românilor cinstiți, demni și patrioți, care doresc să ajute la scoaterea României din marasm. Astfel, PRMD propune REVOLUȚIA PRIN VOT, o premieră în spațiul politic autohton, prin care o formațiune politică se bazează exclusiv pe anonimatul membrilor și simpatizanților săi! Așa cum am promis, propun un nou proiect politic, în jurul unei echipe implicate, pe mâna căreia îmi las toată încrederea și convins că românii, împreună, pot să reușească din nou să conceapă un proiect de perspectivă, care să își lase amprenta asupra politicului, mediului economic și social în următorii ani. România are nevoie de consecvență în abordarea politică, administrativă, economică și socială și de seriozitatea care ne-a lipsit în ultimii ani. Plecăm la drum spre prima cursă electorală cu propunerea mea pentru români: CURAJ! Este nevoie de coagulare, de implicare, de seriozitate, pentru ca noi, cei mulți și anonimi, să facem diferența!”, a anunțat fondatorul PRM, Remus Cristy Baisan.

În anunțul de sâmbătă al lui Baisan există și o serie de atacuri la adresa PSD+ALDE, cât și la adresa fostului său partid, PNL. De altfel, în aceste zile, la Neptun, are loc reuniunea BPN și a grupului parlamentar liberal, prilej cu care Baisan a ținut să își „taxeze” foștii colegi mai ales că, culmea, lansarea platformei PRMD are loc în aceeași zonă și în același timp.

„Nu trece o zi fără să asistăm la ciocniri în coaliția de guvernare! Scorul nedrept de mare pe care PSD l-a obținut la alegerile parlamentare ar fi trebuit să îl oblige să guverneze țara. În schimb, asistăm la interese de grup și la agende ascunse! După ce PSD spune că renunță la eliminarea impozitului pe dividende, lovind astfel din nou mediul privat, asistăm la eterna și proasta comunicare în public a social-democraților, care, în goana lor după proiecte personale și deloc în interesul național, se ceartă acum cu ALDE, pentru că au „restanțe” la împărțirea fanariotă a funcțiilor în stat! În altă ordine de idei, biroul politic național și grupurile parlamentare ale PNL sunt reunite astăzi, la Neptun, pentru a dezbate un mare nimic! Ce pot să spună aleșii PNL? Că au pierdut alegerile lamentabil și că nu au, ca PSD, posibilitatea să împartă funcții pe bază de cumetrii? Își promit reciproc viitoare împărțeli după următoarele alegeri? Acest sistem feudal politic trebuie oprit acum! Hai să punem umărul la treabă! Hai să ne alăturăm României Moderne și Demne! La Neptun NU renaște opoziția! La Neptun renaște România, Modernă și Demnă!”, a concluzionat Baisan.

CITEȘTE ȘI:

Baisan și-a înființat partidul România Modernă și Demnă. „Sunt personalități locale care s-au alăturat și se vor alătura pe viitor. Am trăit destul în întuneric!”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.