Baisan și-a înființat partidul România Modernă și Demnă. „Sunt personalități locale care s-au alăturat și se vor alătura pe viitor. Am trăit destul în întuneric!”

Fostul consilier județean liberal, Remus Cristy Baisan, s-a ținut de cuvânt și, marți, a demarat noul său proiect politic! Nu am spus că este o lansare, tocmai pentru că Baisan a ținut neapărat să nu fie o lansare, întrucât au mai avut și alții și s-au „răsuflat” pe parcurs. De altfel, din tot traseul politic din ultima perioadă al lui Baisan reținem că încearcă să evite greșelile politice ale altora (PNL, Dacian Cioloș, USR ș.a.m.d.).

Marți, Baisan anunță că platforma politică România Modernă și Demnă a luat naștere! Este un proiect inedit tocmai pentru că nu există adeziuni pe bandă rulantă, carnete de partid bune numai în campania electorală, cotizații la fel și, cel mai important și ca o premieră pentru oamenii doritori și încă neimplicați politic, o persoană care să decidă cine trebuie să facă sau să nu facă parte din acest proiect! Totodată, Baisan ne garantează că există și personalități ale politicii locale care rezonează cu România Modernă și Demnă.

CITEȘTE ȘI:

Exclus din PNL, Baisan își face partid! „Actualele partide trebuie să dispară, formațiuni noi sunt necesare pentru a opri acest jaf național! Voi face un partid naționalist”

„Nu facem o lansare, pentru că prea multe proiecte s-au lansat și nici unul nu s-a realizat! Preferăm să trecem direct la muncă, astăzi este prima zi. Aseară am făcut testele de soft, funcționează, de azi suntem activi! Proiectul garantează anonimatul, cei care vor hotărî să iasă din anonimat și să fie militanți la vedere o pot face și vor avea opțiunea să comunice în numele acestui partid. Partidul se numește România Modernă și Demnă! Considerăm că România trebuie modernizată, actualizată, am fost prea mulți ani ținuți în întuneric, iar demnitatea noastră ca români trebuie redată fiecăruia dintre noi! Cum poate adera cineva la noi? Cu siguranță cineva, la un moment dat, se va îndrepta către dumneavoastră, va avea o discuție, în care va propune să aderați! Acel cineva este cel care garantează pentru dumneavoastră ca seriozitate, angajament de implicare, este un filtru pe care am decis să îl punem în mod natural în această construcție, astfel încât oamenii care vor să se implice activ să se recomande unul pe celălalt! Să nu existe o persoană care să se considere atotștiitoare vis-a-vis de cine este pus sau nu într-o anumită funcție! Acest proiect trebuie să reprezinte societatea așa cum este ea gradată acum! Până în decembrie 2017, trebuie să avem toate organizațiile pornite la nivel județ și, ca obiectiv pe termen mediu să avem un membership, activ de partid, mai mare decât PSD sau PNL, cele două partide mari, tradiționale. (…) Sunt și vor fi personalități locale și își vor declina identitatea atunci când vor considera că este necesar! Sunt (personalități – n.r.) cu siguranță!”, a declarat Remus Cristy Baisan, pentru TOMIS NEWS.

 

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Baisan și-a înființat partidul România Modernă și Demnă. „Sunt personalități locale care s-au alăturat și se vor alătura pe viitor. Am trăit destul în întuneric!”

  • joi, 7 decembrie 2017 la 22:19
    Permalink

    Ca orce roman care este satul de vechile partide imi pun sperata care moare ultima si in acest partid nationalist si va urez succes dar va spun si grija mare pe cine primiti in partid ca sa nu va compromita

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *