Spread the love

Peste 30 de membri ai Parlamentului s-au alăturat în ultima lună Partidului România Unită. Poate cel mai înjurat partid al momentului, PRU s-a „întărit” sâmbătă cu un alt personaj din clasa politică, respectiv Lucian Bolcaș. Fostul PRM-ist s-a alăturat formațiunii lui Bogdan Diaconu, iar președintele PRU Constanța, Dumitru Bădrăgan, susține că strategia adoptată „în forță” vizează „creșterea notorietății și vizibilității PRU”.

„Strategia vizează creșterea notorietății și vizibilității PRU, partid nou înființat. De asemenea, mai privește crearea unui grup parlamentar, atât în Camera Deputaților, cât și la Senat. Este cererea depusă… s-au depus documentele, așteptăm răspunsul de la comisie, care, clasic, durează! PRU este un partid naționalist, este și pentru cei care înjură și pentru cei care cred în naționalism. Ne înjură foarte mulți, pentru că noi am înțeles să criticăm guvernarea tehnocrată. Unii spun „tehnoCioloșcrată”, alții „tehnoSoroșcrată”, eu spun tehnocrată, pentru că Parlamentul a acceptat-o la un moment dat, a părut oportună pentru România și la ora actuală, din punctul de vedere al PRU, pare inoportună în contextul economic actual. PRU a propus proiectul de lege privind interzicerea exportului de buștean, ne interesează sprijinul investitorilor români, parlamentari care să promoveze dezvoltarea socială, a educației, a conservării ideii de familie în modul tradițional în ceea ce privește poporul. Ne-am săturat un pic de importuri, iar nu tot ce vine de afară e bun! Vorbeam de naționalism, iar cei care ne înjură… e normal, într-un an electoral, cei care merg către o anumită mișcare să îi înjure pe cei care agreează un alt tip de mișcare”, a spus Dumitru Bădrăgan, pentru TOMIS NEWS.

Potrivit liderului naționalist de la Constanța, în ciuda reacțiilor negative din spațiul public, prin care Bogdan Diaconu a „trădat naționalismul”, PRU nu va forma o alianță cu PSD. Totuși, nostalgiile pentru Victor Ponta sunt încă vii!

„Nu! Foarte mulți spun că PRU devine o anexă a PSD, totalmente fals, pentru că atâta timp cât crezi în omul politic, precum Victor Ponta, te adresezi unui electorat care face parte și din cei care ar fi votat PSD și dată fiind situația domnului Ponta în PSD, ceea ce ne interesează pe noi este ca PRU să vină cu mesajul naționalist concret, refuzând orice alianță cu UDMR după momentul alegerilor parlamentare, refuzând orice fel de proiect precum Roșia Montană, față de care ne-am opus în 2012-2014 și un astfel de Guvern în care vor intra și reprezentanți ai PRU va garanta și că filonul naționalist se va regăsi în hotărârile de Guvern, în Parlament în cadrul legislativ… pentru că avem multe de schimbat, dacă vă uitați la ceea ce a însemnat la nivel macro retrocedările, pe drepturi litigoase, apoi pe spații verzi, unde vedem cum dispar spațiile verzi… iar dacă ești naționalist te gândești ce înseamnă investitorii români, cooperative în domeniul agricol și autostrada care să lege Portul Constanța de restul Europei, chiar dacă cei care pierd sunt cei din Rotterdam!”, a mai spus Bădrăgan, pentru TOMIS NEWS.

„Candidații PRU au ceva de spus!”

Dumitru Bădrăgan vine, asemenea alegerilor locale, cu o listă interesantă pentru alegerile parlamentare: oameni tineri, noi, care nu au mai făcut politică.

„Candidații PRU Constanța vor fi neparlamentari actuali, vor fi oameni vor să candideze pentru că au ceva de spus și de făcut și au expertiză în domeniile în care au profesat, absolvenți în domeniul Dreptului, economic, care vor să schimbe ceva, candidați între 25-40 de ani, care nu au făcut parte din alt regim!”, a concluzionat Bădrăgan, pentru TOMIS NEWS.

 

 

Facebook Comments

Advertisements

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *