„Azi pentru mâine“, campanie adresată turiștilor, pentru reciclare și colectare selectivă!

La Constanța a fost lansată joi, 13 iunie, o amplă campanie menită să informeze, să educe și să implice publicul din Romania în ceea ce privește colectarea selectivă și reciclarea deșeurilor de ambalaje. Iar pentru că de multe ori turiștii care sosesc la mare lasă munți de gunoaie în urma lor, prima etapă a proiectului se va desfășura pe litoral, unde timp de trei luni vor avea loc acțiuni de colectare selectivă a deșeurilor și de informare a publicului pe plajele din Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Venus și Saturn.

„Campania are scopul de a crește nivelul de responsabilitate în privința mediului înconjurător în rândul turiștilor. Totodată, 50 de agenți economici de pe aceste plaje vor fi implicați în colectarea separată, inițiatorii proiectului asigurându-le acestora infrastructura necesară pentru colectarea selectivă a deșeurilor”, anunță reprezentanții Primăriei Constanța.

Demersurile de conștientizare a publicului din România vor continua cu acțiuni de informare și colectare selectivă desfășurate în 25 de școli din sudul țării, țintind să atingă un număr de 25.000 de elevi, părinți și profesori. Proiectul „Azi pentru mâine” reprezintă una dintre măsurile adoptate de compania Coca-Cola pentru îndeplinirea angajamentului „O lume fără deșeuri”, asumat la nivel global.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE
error0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*