AVERTIZARE METEO: Vânt puternic și NINSORI la malul mării!

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea a emis astăzi două avertizări pentru municipiul Constanța. Cod galben, valabil astăzi, până la ora 17:00. În zona de litoral vor fi intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55 – 60 km/h. Cod galben, valabil astăzi, de la ora 20:00 până mâine, la ora 14:00. Vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare, în general moderate cantitativ (în jurul a 10 l/mp), local se va depune strat de zăpadă și vor fi condiții de polei. Vântul va avea intensificări temporare, cu rafale, în general, de 50 – 60 km/h.

În funcție de intensitatea și evoluția fenomenelor meteorologice, Primăria Constanța este pregătită pentru intervenții. Imediat ce va începe să ningă utilajele vor fi poziționate în mai multe puncte din oraș și vor împrăștia material antiderapant.

Facem apel către toți constănțenii care ies în trafic să aibă autoturismele echipate corespunzător, cu anvelope de iarnă. De asemenea, având în vedere că vântul va sufla cu putere, cetățenii sunt rugați  să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie”, au precizat reprezentanții municipalității.

Toți locuitorii orașului, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205 și 0341/922

Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență – 0737552271.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *