AVERTIZARE! Fals sondaj de opinie realizat în numele Primăriei Constanța!

Referitor la informațiile apărute în mass-media locală în ultimele zile, cu privire la o nouă metodă de înșelăciune, Primăria Municipiului Constanța precizează, miercuri, că administrația locală nu desfășoară în acest moment nici un chestionar sau sondaj de opinie pe teren.

„În ultimele zile, o serie de indivizi care s-au recomandat a fi de la Primăria Municipiului Constanța, fără a prezenta niciun document de identitate, au abordat mai mulți constănțeni sub pretextul realizării unui sondaj de opinie și au încercat să pătrundă în locuințele oamenilor. Instituția noastră nu are nicio legatură cu aceste acțiuni, nu le încurajează și se disociază total de ele. Vă recomandăm să nu permiteţi accesul în locuinţă celor care vin să vă prezinte diverse „promoţii”, în scop caritabil sau pentru sondaje de opinie. Dacă sună la uşă persoane ce pretind că reprezintă instituţii care oferă servicii publice, nu le lăsaţi să intre în casă decât după verificarea documentelor de identitate, respectiv ale celor de serviciu. Nu oferiţi informaţii necunoscuţilor despre bunurile pe care le deţineţi sau despre vecini, nici măcar celor care susţin că sunt reprezentanţii unor instituţii, dar nu pot face această dovadă. Nu comunicaţi date despre plecarea de acasă pentru o perioadă mai lungă în convorbirile cu alte persoane sau pe reţele de socializare”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.


În cazul în care vă confruntaţi cu asemenea situaţii, adresaţi-vă de URGENȚĂ celei mai apropiate secții de Poliţie sau apelaţi numărul unic de urgenţă 112. De asemenea, puteți apela Direcția Generală Poliția Locală Constanța -0241484205-Dispecerat sau 0799/606142(WhatsApp). Toate campaniile demarate de Primăria Municipiului Constanța și valabile în acest moment sunt disponibile doar pe canalele de comunicare oficiale ale instituției!

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.