Spread the love
Pentru remedierea unei avarii survenite in cursul acestei seri, in jurul orei 18,00, la conducta cu diametrul de 500 mm, ce asigura necesarul de apa pentru statia de pompare si tratare Gospodarie Eforie Nord, SC RAJA SA  este nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile incepand din aceasta seara – 16 iunie 2016, ora 22,30 si pana maine dimineata – 17 iunie 2016, ora 09,00. Sunt afectati de lipsa apei potabile toti abonatii din localitatea Eforie Nord si partea de Vest a localitatii Agigea.
Initial, echipele de interventie au incercat remedierea avariei cu conducta sub presiune, pentru a nu afecta alimentarea cu apa a abonatilor deserviti. Avand in vedere complexitatea lucrarilor, dar si debitul mare de apa, a fost necesara sistarea furnizarii apei potabile pe tronsonul avariat.
Ne cerem scuze fata de  consumatorii afectati de aceasta avarie si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor de reparatii  si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *