Avarie RAJA pe un bulevard din municipiul Constanța (UPDATE)

UPDATE

Pentru remedierea avariei survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bd. Al. Lăpușneanu (farmacia Catena) din municipiul Constanța, echipele RAJA efectuează lucrările de reparație pe acest bulevard. Astfel, astăzi – 27 ianuarie 2022, în intervalul orar 12.30 – 17.00 se restricționează traficul auto pe primele două benzi de circulație de pe bd. Al. Lăpușneanu, pe o porțiune de aproximativ 50 m – sensul de mers dinspre Trocadero spre Dacia. În vederea desfășurării lucrărilor, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Sunt în continuare afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile B. P. Hașdeu, Ciocârliei, Prahovei, cei arondați punctului termic 101, precum și abonații de la blocurile TS.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, dintr-un cămin de vane, de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu (bl. LE48) din municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi – 27 ianuarie 2022, în intervalul orar  09.00 – 16.00.

Potrivit Regiei, sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile B. P. Hașdeu, Ciocârliei, Prahovei, cei arondați punctului termic 101, precum și abonații de la blocurile TS.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *