Avanpremiera prezenței lui Cîțu la Constanța? S-a luat curentul: Vama Veche în BEZNĂ de 30 de ore! (UPDATE)

UPDATE

Ca urmare a situației relatată de TOMIS NEWS în comuna Limanu privind furnizarea energiei electrice, E-Distribuție Dobrogea a transmis redacției următoarele:

Echipele E-Distribuție Dobrogea au intervenit și au restabilit realimentarea cu energie electrică a localității Vama Veche, în urma unor avarii apărute pe fondul consumului crescut de electricitate în această perioadă și, implicit, a suprasolicitării rețelelor electrice. Întreruperile înregistrate în zilele de 25 si 26 iulie 2021 au avut durate de 4 ore, respectiv 9 ore si 30 min cu excepția hotelurilor ROVENA și LAGUNA care au fost intrerupte 12 ore.  Regretăm disconfortul creat clienților noștri în urma avariilor și îi asigurăm că depunem toate eforturile pentru evitarea acestora

ȘTIREA INIȚIALĂ

Liberalii constănțeni au o zi plină astăzi: conferința județeană. La evenimentul de la 18:00 de la Casa de Cultură a Sindicatelor vor fi prezenți și cei doi candidați pentru funcția de președinte al partidului: Ludovic Orban – președintele în funcție și Florin Cîțu – premier. Coincidență sau nu, vamaiotul Cîțu vine la Constanța exact în momentul în care comuna Limanu – care administrează și stațiunea Vama Veche – este în… beznă totală.

S-a luat curentul, la propriu, în Vama Veche, de aproape 30 de ore. Dacă la Limanu problema s-a remediat cu chiu-cu vai, în Vamă azi-noapte s-a utilizat lumânarea… sau bricheta. În contextul dat, primăria Limanu – care a mai fost în ciondăneli cu premierul Cîțu – așteaptă salvarea de la șeful Executivului, dacă tot se află astăzi la malul mării și să… aprindă lumina.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.