Autorii unui furt, depistați în flagrant de polițiștii locali constănțeni

Direcția Generală Poliția Locală acționează constant pentru menținerea ordinii și liniștii publice și pentru prevenirea infracționalității în municipiul Constanța. În data de 4 martie, în jurul orei 19:50, pe durata desfășurării activităților de patrulare în zona Abator, pe strada Albăstrelelor, polițiștii locali din cadrul Biroului Monitorizare Zone Publice al Direcției Generale Poliția Locală Constanța au observat trei persoane care forțau ușa de acces către o anexă aflată în spatele magazinului Profi, folosind diferite unelte.

actiune DGPL 3

Polițiștii i-au somat pe cei 3, moment în care aceștia au fugit în direcția Parcului Far. S-a procedat la urmărirea acestora, după aproximativ 300 m, două dintre cele trei persoane au fost prinse. Cele două persoane au fost predate pe bază de proces verbal Secției 5 Poliție, împreună cu documentația întocmită, pentru continuarea cercetărilor.

Totodată, în această dimineață, în jurul orelor 07:00, un echipaj de polițiști locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice, care se afla în serviciul de patrulare a identificat în mijlocul de transport în comun ce deservește linia 43 un bărbat dat în urmărire de Poliția municipiului Constanța, fiind suspect într-un dosar de furt calificat. Persoana în cauză a fost predată polițiștilor din cadrul IPJ Constanța.

Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța: 0241.484.205

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.