AUR Constanța, în RĂZBOI cu partidul lui Dragnea: „CONDAMNATUL PENAL să își țină frustrații și oportuniștii!”

La Constanța au loc primele ciocniri între partidul AUR și formațiunea politică nășită de Liviu Dragnea, Alianța Pentru Patrie. Cele două partide se intersectează pe frontul patriotic și, la malul mării, nu mai au loc unii de alții. Mănușa a fost aruncată de cei de la APP, prin racolarea unor foști membri AUR, dornici de revanșă pentru că nu au obținut funcții de conducere în formațiunea lui George Simion. După o serie de răfuieli în urmă cu aproximativ o lună, demisionarii din AUR s-au înscris în APP-ul lui Dragnea și au început să își atace foștii colegi pe rețelele de socializare. Cei de la AUR nu ar fi reacționat dacă nu ar fi fost vorba de… minciuni în respectivele comunicări, astfel că, miercuri, oamenii lui Simion au transmis un comunicat de presă, prin intermediul căruia au oferit o serie de clarificări:

„Având în vedere informațiile vehiculate în ultimele 24 de ore cu privire la o fuziune între Organizația Județeană Alianța pentru Unirea Românilor Constanța și o altă formațiune politică, facem următoarele precizări:

La mijlocul acestei luni, 27 de persoane – deci nu organizații – au demisionat din cadrul AUR Constanța. Printre aceste persoane se regăsește fostul consilier local din Consiliul Local al UAT Lumina, Anișoara Floroaei. Aceasta nu a fost niciodată președinte al AUR Constanța, ci coordonator interimar numit de la centru, până a fost schimbată din acest rol datorită abaterilor de la principiile de partid. Ulterior, a renunțat prin demisie și la calitatea de membru al partidului, pierzând și calitatea de consilier local la Lumina.

Constatăm de câteva zile o agitație în mediul online din partea acestor persoane, care s-au redus între timp de la 27 la… 11. De asemenea, Organizația Municipală a AUR Constanța – invocată în respectivele zvonuri – nu a plecat nicăieri, există aceeași conducere – Emil LETCA, cu același număr de membri, ba chiar în creștere. Alianța pentru Unirea Românilor nu fuzionează și nu are alianță cu nici o formațiune politică, nici la nivel național, nici la nivel local și nici nu există intenții în acest sens. Subliniem faptul că cele 11 persoane încă sunt frustrate de faptul că nu au obținut funcții de conducere și, până la plecarea din partid, au fost constant un factor perturbator, scindând unitatea și coeziunea membrilor și sabotând constant acțiunile Organizației Județene AUR Constanța. De asemenea, aceste persoane au creat serioase probleme și în cadrul unor alte partide unde au activat și suntem convinși că la fel vor proceda și la noul lor partid.

În această săptămână, AUR Constanța a continuat activitatea în teren, înființând organizațiile Mihai Viteazu și Adamclisi. Lucrăm constant, până deschidem organizații în toate localitățile din județ. Partidul AUR este pe trend de creștere, atât la nivel național, cât și la nivelul județului Constanța.

Aceste experiențe mai puțin plăcute ne sunt necesare pentru consolidarea unității partidului și pentru selecția mult mai riguroasă a viitorilor membri pe viitor. De asemenea, constatăm cu amărăciune că partidul în cauză recurge la astfel de practici PSD-iste de tristă amintire, prin răspândirea și întreținerea de fake-news în mediul online, ceea ce denotă clar ce fel de patriotism îmbrățișează această formațiune politică a unui condamnat penal! Considerăm că Liviu Dragnea nu a înțeles nici până astăzi că nu are voie să revină în activitatea politică – așa cum au decis magistrații și, de asemenea, doar domnia sa mai consideră că are un viitor în acest domeniu. Omul politic Liviu Dragnea nu mai există și nu va mai exista. Acesta poate, cel mult, să adune frustrați și oportuniști din alte partide – cum este cazul de față – pentru a zgândări mediul online cu informații false, fără un obiectiv politic serios, darămite patriotic.

În ceea ce ne  privește, AUR Constanța rămâne fidel angajamentelor luate: pentru români, pentru România! Conservatorismul și patriotismul nu se negociază, nu fuzionează și nu se aliază conjunctural cu alte ideologii sau formațiuni politice. Scopul AUR, la nivel național, este să intre la guvernare prin câștigarea alegerilor, iar la nivel local prin câștigarea Primăriei Constanța și a Consiliului Județean Constanța la proximele alegeri locale. AUR Constanța nu se abate de la drumul propriu și nu poate fi slăbit de caractere mici, care consideră că un partid politic este calea ușoară spre funcții și sinecuri. La AUR Constanța NU este valabilă această abordare!”, au precizat reprezentanții AUR Constanța.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *