AUR Constanța deschide cabinete parlamentare în județ. Focșa și Mateescu, inaugurare la Medgidia

Parlamentarii AUR Constanța își întind antenele în tot județul. Spre deosebire de partidele clasice, baricadate cu toți parlamentarii într-un singur sediu, cei de la AUR se extind în județ, pentru a fi mai aproape de nevoile comunităților locale.

Astfel, sâmbătă, deputatul Dumitru Viorel Focșa și senatorul Sorin Cristian Mateescu, au inaugurat un cabinet la Medgidia.

„Am reușit să ne ținem de cuvânt! Dacă nu știți, este pregătită o vizită a tuturor parlamentarilor pentru 27 martie, toți mergem la Chișinău, dacă ne ajută Dumnezeu. Exista șansa să amânăm și în acest weekend și nu am mai vrut să întârziem. Mulțumesc tuturor celor care v-ați implicat aici și am avut un rezultat bun (aprox. 17% la Cameră și Senat la alegerile parlamentare, locul 3 în Medgidia – n.r.). Personal pot să vă asigur că lupta noastră cu adevărat doar ce a început, se pare că va fi o luptă la foc continuu, pentru că evenimentele care se succed cu repeziciune ne determină să acoperim multe locuri pe front. (…) Ieri am fost șocat în Constanța să văd ce se întâmplă cu HoReCa, un grad de nesimțire așa de mare nu am putut să văd – ziua la miaza mare, în centrul Constanței, un restaurant funcționa normal, toate celelalte erau însă închise. Am mers să discut cu patronul altui restaurant și ne-am trezit cu Poliția peste noi. Am arătat și domnului președinte de CJ, domnul Lupu. E un dublu standard! (…) Lupta noastră este pentru a face față cumva atacului acestui Grup Strategic al domnului Arafat care s-a pus rău pe economia românească, în special pe HoReCa în momentele în care vin și sărbătorile pascale. Poporul român este creștin ortodox. După un an de zile, nervii sunt întinși la maxim pentru toată lumea. (…) Dacă cumva lipsim un weekend de aici sau două nu înseamnă că v-am uitat. Tot timpul va fi cineva aici și așteptăm persoane care să se atașeze echipei AUR de la Medgidia”, a spus deputatul Focșa.

focsa mateescu aur medgidia 1

Astăzi marcăm un moment frumos: deschiderea cabinetului parlamentar în asociere cu colegul meu Viorel Focșa. Întotdeauna vom fi alături de oameni și aici avem la masă colegi care au muncit mult în campania electorală și datorită lor, în principal, am ajuns parlamentari de Constanța. Ce am promis în campanie vrem să respectăm întru totul. Ne vom bate pentru județul Constanța, aici avem dovada vie că nu ne pasă doar de municipiu sau de o altă localitate din județ, ci vom încerca să deschidem cabinete în toate orașele din județ. Trebuie să fim aproape de voi, de nevoile voastre. Partidul nostru promovează valori care acum sunt pierdute sau se vrea să fie pierdute de către cei care guvernează România. Am deschis acest cabinet tocmai pentru a afla problemele dumneavoastră”, a completat și senatorul Mateescu.

La eveniment a fost prezent și coordonatorul AUR Medgidia, Costel Dima:

O să facem tot ce putem să aducem la cunoștință necazurile și bucuriile cetățenilor (din Medgidia – n.r.). Cetățenii au fost îngrijorați când a apărut AUR, pentru că a apărut de nicăieri, dar aici ne-am ridicat. I-am speriat pe mulți. În sondajele de acum, procentele noastre cresc. Pe plan local lumea a început să ne cunoască, să întrebe de noi. În privința programului: 10:00 – 14:00, dar eu sunt în permanență aici la dispoziția cetățenilor”, a spus Costel Dima.

Motivat de inițiativa parlamentarilor AUR, primarul de la Medgidia, Valentin Vrabie, a facilitat deschiderea acestui cabinet în timp util.

Focșa și Mateescu au început demersurile și pentru deschiderea unui cabinet la Mangalia, iar ceilalți doi parlamentari ai AUR Constanța, deputatul Dănuț Aelenei și senatorul Evdochia Aelenei, se vor concentra pe nordul județului, în prezent având un cabinet în municipiul Constanța, în piața Tomis 3 și la Năvodari.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *