AUR Constanța a ieșit în stradă: Îl suspendă pe Iohannis și îl… „scufundă” pe primarul Chițac

Militanții AUR Constanța au ieșit duminică pe stradă, la propriu, pentru campaniile de suspendare a președintelui Klaus Iohannis și pentru referendumul de demitere a primarului Vergil Chițac. Astăzi, a fost vorba de piața Brick. Arhiplină într-o zi liberă, AUR-iștii au strâns semnături ca la… balamuc.

aur 1
semnaturi aur

La acțiunea de la Brick au participat și senatorii Sorin Mateescu și Evdochia Aelenei:

aelenei1

Odată cu intrarea PSD la guvernare și cu vehemența din opoziție a AUR, numărul aderenților pentru acest partid crește de la o zi la alta, aspect care ajută la astfel de campanii stradale.

… pentru că a încălcat Constituția, pentru că nu simte românește, pentru că este total dezinteresat de țară și pentru că a declanșat criza politică. Doar câteva motive serioase referitoare la Iohannis. Cât despre Chițac, știm cu toții că toți constănțenii s-au săturat de el. A „bifat” recordul de a fi cel mai înjurat politician din istoria Constanței. O dezamăgire, mare ghinion pentru oraș, trebuie demis până nu ne pune de tot pe butuci!”, a spus senatorul Mateescu, pentru TOMIS NEWS.

aur 6

Nu am o explicație pentru această situație: poporul român este blestemat să aibă numai conducători care parcă ne urăsc. Nu doar că nu avem politicieni sau lideri buni, avem pe unii care chiar ne urăsc și depun toate eforturile pentru ca țara asta să rămână în genunchi. Îi invit pe constănțeni și pe toți românii să nu stea în genunchi, să se ridice, să strige, să vină alături de noi și să ne salvăm țara!”, a spus senatorul Aelenei, pentru TOMIS NEWS.

aur 5

Nu intenționez să îmi cresc copiii în viziunea nebună a unui primar rupt de realitate! Constănțenii nu trebuie să mai emigreze, să plece din oraș. Acest primar trebuie să plece, repede, până nu falimentăm și ne distrugem de tot. Să ne mai gândim și la faptul că după ce ne vom elibera de acest coșmar #altfel, cineva va trebui să și repare toată nenorocirea comisă într-un an de zile. Îi rog pe constănțeni să fie mai vehemenți, mai hotărâți, mai curajoși și, în primul rând, să se salveze pe ei! Aici nu e vorba de politică, e vorba de un om care urăște constănțenii și trebuie să-l aruncăm afară din oraș”, a spus coordonatorul organizației municipale a AUR Constanța, Emil Letca, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *