AUR a intrat în GREVĂ PARLAMENTARĂ pe termen nedefinit

Consecvenți cu decizia politică de a intra în grevă începând de astăzi, parlamentarii AUR vor fi prezenți în forul legislativ, însă nu vor vota în plen și în comisii. Cei 43 de deputați și senatori se vor afla la balconul Camerei Deputaților (ora 16:00) pentru a protesta împotriva faptului că sunt lipsiți de instrumente democratice ca urmare a nesupunerii la vot a moțiunii de cenzură, după care, la ora 19:00, se vor deplasa în Piața Victoriei, pentru a se alătura oamenilor care manifestează împotriva Guvernului Cîţu.

AUR intră în grevă parlamentară pe termen nelimitat, în semn de protest faţă de blocarea moţiunii de cenzură, a informat, luni, senatorul partidului Sorin Lavric.

Am anunţat acum în Biroul permanent al Senatului că Partidul AUR intră în grevă parlamentară în semn de protest faţă de blocarea moţiunii de cenzură. Fireşte că protestul nostru sub forma grevei nu va avea niciun efect, ei fac ce vor, însă este singurul mod în care putem atrage atenţia asupra acestui abuz”, a precizat Lavric, care este secretar al Senatului.

El a adăugat că senatorii AUR vor fi prezenţi în plen, însă nu vor vota, iar ulterior vor merge la Camera Deputaţilor pentru a protesta din nou.

Senatorii AUR vor fi în plen, dar vom sta sus, la balcon. Nu vom participa la dezbateri şi nu vom vota, iar apoi, la ora 15,00, vom merge toţi la Camera Deputaţilor, unde vom protesta din nou. Seara vom merge în Piaţa Victoriei ca să prelungim greva cu celălalt protest legat de celălalt abuz şi anume acest certificat verde, care este, de fapt, o patalama de segregare medicală a românilor. Aşadar, AUR se află în grevă pe termen nelimitat”, a spus Sorin Lavric.

Potrivit senatorului AUR, greva parlamentară va înceta când moţiunea de cenzură va fi dezbătută.

Când va fi depusă vom înceta greva. Dar vă daţi seama că acum invocă pretextul aşteptării verdictului de la Curtea Constituţională şi nu o să se întâmple nimic până la alegerile din PNL, aşa că nu ne facem iluzii. Dar e singurul mod în care putem atrage atenţia„, a explicat senatorul AUR.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

2 comentarii la „AUR a intrat în GREVĂ PARLAMENTARĂ pe termen nedefinit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *