AUR a EXPLODAT din cauza Congresului PNL! „DNA să îl cerceteze pe fostul pușcăriaș, Cîțu!”

Congres penal la Romexpo, anunță joi partidul AUR. Președintele Klaus Iohannis încalcă Constituția prin susținerea fățișă a candidatului Cîțu, iar Florin Cîțu încalcă legea prin mituirea primarilor PNL. Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) deplânge paralizia instituțiilor statului în fața unei acțiuni evidente de dare de mită a candidatului la șefia PNL, Florin Cîțu, și atrage atenția asupra încălcării Constituției de către Klaus Iohannis, prin susținerea unui om politic la președinția unui partid.

„De câteva luni, o țară întreagă este blocată de Congresul PNL. Toate autoritățile sunt în stand-by, în așteptarea deznodământului de sâmbătă. Dar disperarea este atât de mare, încât Iohannis însuși a ajuns să dea declarații de susținere a candidatului Florin Cîțu și să anunțe că va fi prezent la eveniment, pentru a transmite un mesaj clar inclusiv de acolo. De cealaltă parte, Cîțu folosește resursele din bugetul public pentru a-și cumpăra voturile în văzul tuturor, fără nicio rușine. Guvernul i-a anunţat recent pe primari că vor primi bani suplimentari pentru proiecte şi salarii, neprevăzuţi în bugetul pe 2021, fix în preajma alegerilor interne din PNL. Totul trebuie să lucreze în favoarea lui Cîțu și pare că nimic altceva nu mai contează: Constituție, legi, bun simț”,a declarat deputatul George Simion, co-președinte AUR.

„La PNL are loc nu un festival al democrației, ci un festival al penalilor. Cerem DNA și altor organisme cu rol de investigare să iasă din amorțeală, să se autosesizeze și să ancheteze posibilele fapte de corupție săvârșite de Florin Cîțu. Cîțu are antecedente penale, este un fost pușcăriaș, iar conduita sa pare că nu s-a schimbat foarte mult de atunci. În ce-l privește pe președintele Iohannis, acesta a încălcat cu bună-știință Constituția și o face cu îndrăzneală, pentru că se bazează pe non-combatul PSD”,aprecizat senatorul Claudiu Târziu, co-președinte AUR.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

2 comentarii la „AUR a EXPLODAT din cauza Congresului PNL! „DNA să îl cerceteze pe fostul pușcăriaș, Cîțu!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *