AUDIO Partidul AUR o ia… LA VALE, Simion organizează „cina investitorilor”: „Îi pup și în F*ND!”

Este grav de tot în interiorul partidului AUR, care riscă să se desființeze până la finalul anului, atât politic, cât și… juridic. George Simion a intrat în război cu mai mulți parlamentari cu greutate și, deși nu mai are așa de mulți, a preferat să îi dea afară. Ne referim aici la Ciprian Ciubuc de la Brăila, Daniel Gheorghe Rusu de la Alba sau Dănuț Aelenei, fost contracandidat al lui Simion la Congres, de la Constanța. De asemenea, mai includem și pe gr. (r) Nicolae Roman, de la Buzău, aruncat ca o măsea stricată.

aelenei roman ciubuc
Dănuț Aelenei, Nicolae Roman și Ciprian Ciubuc

De altfel aceasta este și sintagma pe care cei plecați-excluși o folosesc cu referire la George Simion. Ani de zile acești oameni au tras pentru George Simion, pe care-l acuză acum de apucături dictatoriale și că și-a luat partidul pe persoană fizică. Astfel de lucruri, plus altele mult mai grave, a reclamat Daniel Rusu într-un live pe Facebook.

Cel mai pornit dintre acești parlamentari este însă Ciubuc de la Brăila, care a acționat în instanță, contestând excluderea – deși pentru aceasta nu are mare tragere de inimă, dar și organizarea Congresului AUR, care a fost… nestatutară, lucru de altfel vizibil din avion, Simion neputând niciodată să demonstreze calitatea de membri a delegaților, aleși doar de el, nu după vreun statut, așa cum spune Legea partidelor.

„Un General și doi Ingineri au contestat un Scriitor și au fost excluși din AUR, de un BNC marionetă la brelocul scriitorului, pe 30.03.2022. Personal am contestat la Tribunal, așa zisul Congres AUR, unde Scriitorul nu a respectat prevederile statutului AUR, nu a fost anunțat conform art. 43 punct. 5 din statutul partidului cu privire la data, locul de desfășurare, proiectul ordinii de zi și norma de reprezentare pe județe în termenul stabilit, adică cu 30 zile înainte în cazul Congreselor extraordinare! Mâine voi contesta și decizia Conducerii AUR de a mă exclude din AUR ilegal, nerespectând procedurile și statutul partidului AUR! Încă 7 deputați… credeți că adunăm de un grup parlamentar ca să coboare cu picioarele pe pământ Scriitorul?”, a transmis Ciubuc pe 26 aprilie.

Între timp, Ciubuc susține că este amenințat cu moartea de oamenii din Servicii, apropiați de Simion și nu este singurul care susține aceste lucruri:

ciubuc1

De altfel, Tribunalul București – Secția V-a civilă, a respins cererea lui George Simion și Claudiu Târziu de încuviințare a modificării noului statut AUR ca neîntemeiată, ceea ce pune în pericol existența legală a partidului:

Statut AUR

Cu ocazia minivacanței de 1 Mai, Simion a îndemnat AUR-iștii să se adune pe litoral, pentru a strânge semnături de suspendare a președintelui Klaus Iohannis. A fost un eșec de proporții, dar pe lângă asta Simion nu a mai fost prezent, pentru că a trebuit să stingă incendiul de la Alba. Astfel, în timp ce AUR-iștii își anulau vacanțele pentru Simion, liderul AUR a fost în județul Alba:

simion alba1

Odată cu excluderea lui Rusu, Simion a organizat de urgență o ședință de reorganizare a organizației județene a Alba, aspect care l-a amuzat teribil pe fostul deputat AUR, care a precizat faptul că cei mai mulți erau… de prin alte părți, doar ca să dea bine la număr:

simion alba
rusu

George Simion i-a acuzat pe acești parlamentari că sunt trădători și că și-au negociat cu PNȚCD, el uitând faptul că el a negociat parlamentari ca la tarabă cu fosta conducere a PMP.

În ciuda faptului că se scufundă barca AUR, Simion are alte planuri: îi trebuie neapărat finanțatori. Astfel, pe 5 mai, AUR-iștii sunt din nou convocați, de data aceasta la o cină mai… financiară, întrucât partidul nu folosește banii publici, sunt bineveniți de oriunde:

Invitatie cina sponsori

Simion a fost de mai multe ori acuzat de faptul că taxa de membru este mult prea mare, respectiv de 50 de lei și dacă nu este achitată timp de 3 luni consecutiv, respectivul membru este exclus din partid. Numai că, probabil că din cauza situației actuale, Simion nu se mai uită la așa sume și speră la finanțatori serioși, cu sume de minim 2-3.000 de euro, pe care este dispus să-i… pupe în fund:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *