Au sosit APARATELE ANTIDROG! Palaz: „Fenomenul consumului de substanțe interzise la volan se va diminua!”

La mijlocul lunii mai a.c., vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, anunța faptul că mai multe aparate de testare antidrog vor fi achiziționate pentru Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) și vor intra în dotarea Serviciului Poliției Rutiere Constanța.

Joi, 27 iunie, cele cinci aparate au sosit la Consiliul Județean.

„Au sosit DRUG TESTERELE! De azi vesti proaste pentru „consumatorii de substanțe”, aflați la volanul autoturismului! NU SE MAI POT URCA LA VOLAN „DROGAȚI ȘI LINIȘTITI!” CJC a achiziționat aceste aparate pt depistat șoferii consumatori care urca drogați la volan! Ele sunt procurate la inițiativa PMP, cu implicarea consilierului județean PMP Turcu Daniel, membru A.T.O.P.! multumesc tuturor colegilor care au înțeles importanța acestui demers și m.au sprijinit! Am fost cel care a închis MAGAZINELE DE VISE DIN CONSTANȚA și voi rămâne în continuare un OPOZANT AL CONSUMATORILOR DE SUBSTANȚE INTERZISE, mai ales la volan! Sunt sigur că după dotarea Poliției constănțene săptămâna viitoare, cu aceste aparate,( 5 buc, 20 cutiix20 testere) raziile se vor intensifica în trafic, iar fenomenul consumului de substanțe interzise la volan se va diminua! sper ca exemplul si modul de achiziție al acestor aparate de testare de către CJ Constanța, sa fie aplicat și în alte județe!”, a anunțat Palaz.

Detectoarele din salivă DrugTest 5000 poate determina mai multe tipuri de substanțe, precum amfetamină, metamfetamină, opiacee, cocaină, benzodiazepan, cannabis, metadon sau ketamină.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.