Au început lucrările la reţeaua de gaze în Limanu, 2 Mai şi Vama Veche. Țuțuianu: „Sudul litoralului nu va mai fi izolat din punct de vedere al utilităților”

Lucrările pentru înființarea rețelei de distribuție a gazelor naturale în comuna Limanu au început luni, proiectul de alimentare cu gaze naturale presupunând realizarea rețelelor de pe aproximativ 95% din străzile aferente teritoriului comunei, repartizate pe satele Limanu, 2 Mai și Vama Veche. Totodată, proiectul permite posibilitatea racordării unui număr de 1.800 imobile.

La inaugurarea de luni a fost prezent și președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

„Încă o localitate din județul Constanța va fi conectată la rețeaua de distribuție a gazelor naturale. Astăzi, alături de primarul comunei Limanu, Daniel Gheorghe Georgescu, am inaugurat lucrările la această rețea. Astfel, după termenul de doi ani, sudul litoralului nu va mai fi izolat din punct de vedere al utilităților. Împreună cu primarul din localitate am făcut eforturi și iată că, după nici 2 luni de la primirea autorizației, încep lucrările. La final, locuitorii vor beneficia de 45 de km de rețea care va putea deservi 1,800 de gospodării”, a spus Țuțuianu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *