Au CONVINS-O: Elena Băsescu deschide lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților

Colegiul Național al PMP s-a întrunit pe 11 octombrie pentru a definitiva listele de candidați ai partidului pentru alegerile parlamentare. În acea zi, s-a stabilit că președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, va deschida lista pentru Senat. Totodată, pentru Camera Deputaților s-a rămas în… așteptare. În așteptarea Elenei Băsescu, mai exact, care a fost în final convinsă să candideze la Constanța.

PMP Constanța va mai arunca în lupta de la parlamentare și pe Alexandru Zabara sau Virgil Senopol.

Elena Băsescu a declarat, joi, că a acceptat să candideze din partea PMP pentru un post de deputat la Constanţa, pentru că s-a născut şi a crescut în acest oraş, menţionând că îşi propune să ofere o nouă viziune asupra politicilor publice din zona socială.

De ce la Constanţa? Pentru că este a doua mea casă. M-am născut în Constanţa, am crescut în Constanţa, familia din partea tatălui meu locuieşte în Constanţa. Doresc să-mi aduc experienţa pe care am căpătat-o în Parlamentul European. Prin rolul pe care l-am avut în ultimii ani, acela de mamă singură a trei copii, am căpătat o dimensiune diferită a societăţii. Am realizat că societatea românească nu sprijină suficient familiile monoparentale. De aceea voi veni cu o iniţiativă legislativă, cu proiecte legislative care să sprijine foarte mult familiile monoparentale, dar şi să îmbunătăţească natalitatea, o problemă cu care se confruntă România. Doresc să ofer Partidului Mişcarea Populară o nouă viziune asupra politicilor publice în zona socială„, a precizat Elena Băsescu, la o conferinţă de presă organizată de conducerea PMP.

Elena Băsescu a fost europarlamentar între 2009 – 2014.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.