Spread the love

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă în această săptămână procesul de reabilitare a străzii Unirii, după ce în weekend a fost finalizată asfaltarea pe porțiunea delimitată de străzile Dorobanți și Dragoslavele. Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, lucrările continuă în această săptămână pe tronsonul cuprins între străzile Dragoslavele și Zorelelor. Luni și marți se frezează carosabilul, urmând ca miercuri să fie turnat covorul asfaltic.

„Pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, traficul rutier va fi restricționat total pe strada Unirii, perimetrul delimitat de străzile Dragoslavele și Zorelelor, în perioada 11 noiembrie – 13 noiembrie, în intervalul orar 08:00 – 17:00. De asemenea, circulația autovehiculelor va fi restricționată și pe străzile Onești și Tabla Buții iar accesul auto va fi permis doar riveranilor”, au precizat cei de la Primărie.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

„Facem apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se reabilitează infrastructura rutieră”, au spus reprezentanții municipalității.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *