Ataşatul militar al Regatului Unit al Marii Britanii, în vizită la Instituția Prefectului

Prefectul județului Constanța, Adrian Viorel Nicolaescu împreună cu primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău și cu un reprezentant al Consiliului Județean Constanța au primit, joi, vizita atașatului militar al Regatului Unit al Marii Britanii, comandorul Neville McNally (FOTO).

Potrivit Instituției Prefectului, în cadrul întrevederii, autoritățile constănțene au făcut o scurtă prezentare a județului și au evidențiat bunele relații dintre România și Marea Britanie.

CITEȘTE ȘI:

A început Sea Shield 17. Comandant NATO: „Rusia nu este un inamic, dar ne îngrijorează”

Atașatul militar al Regatului Unit al Marii Britanii este nou numit în funcție și s-a declarat onorat că se află pentru prima oară în vizită la Constanța. Înaltul oaspete a apreciat oportunitățile pe care le oferă Portul Constanța și și-a exprimat încrederea că militarii britanici vor avea o strânsă colaborare cu cei români în cadrul aplicațiilor comune care se vor desfășura în Marea Neagră.

Neville McNally este un comandant locotenent în Marina Regală a Marii Britanii și a servit personalul Forțelor amfibii din Portsmouth. De asemenea, este președinte al CIEL (Centrul Internațional pentru Liturgică)

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.