Asztalos Csaba (CNCD), despre scandalul sex/gen: „Face parte și din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia”

Asztalos Csaba, preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), a intervenit în scandalul iscat de noile buletine, care menționează categoria „gen”. El a ținut să puncteze că aici nu vorbim de aspecte ideologice, ci de „concetățeni de-ai noștri care suferă abuzuri, care nu sunt tratați în demnitatea lor umană”, a punctat Csaba la emisiunea „Actualitatea”, de la B1 TV. Asztalos Csaba a mai remarcat faptul că există o adevărată competiție „care exploatează mai abitir prejudecățile care există în societate față de minoritățile sexuale”.

Președintele CNCD a deplâns faptul că acest grup e transformat în țintă și exploatat „pe considerente electorale sau pentru a abate atenția de la alte subiecte față de care politicienii nu reușesc să dea un răspuns real”.

Face parte acest subiect și din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia – sunt foarte multe studii în acest sens – a prezenta ca un pericol viitor, posibil așa-zis ideologia de gen”, a mai precizat liderul CNCD.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Asztalos Csaba (CNCD), despre scandalul sex/gen: „Face parte și din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *