Asociația Pro Consumatori solicită demisia ministrului Sănătății

Legea vaccinării, în forma actuală, este o afacere de sute de milioane de euro pentru producătorii de vaccinuri, susțin reprezentanții Asociației Pro Consumatori (APC).

Potrivit APC, în nici o țară din Uniunea Europeană nu sunt obligatorii 8 vaccinuri.

„Peste 180.000 de copii vor fi obligați, în primul an de viață, să primească 26 de vaccinuri! În cazul unui copil contraindicația definitivă la un vaccin sau mai multe se acordă numai la București de către GTCAV! Până la vârsta de 6 ani un copil trebuie să primească 33 de vaccinuri! Vaccinurile provoacă boli autoimune: un copil din patru suferă de o boală alergică, iar un copil din zece suferă de astm bronșic!”, susțin reprezentanții APC, prin intermediul unui comunicat emis joi.

Demersul APC este parte a Campaniei naționale de informare și educare “Fii un Pacient ACTIV!’’, lansată și susținută financiar în anul 2002  de  Organizația Mondială  a Consumatorilor.

„Campania „Fii un Pacient ACTIV!” este un îndemn adresat consumatorilor români de a-și schimba mentalitatea în privința serviciilor medicale. Vrem ca pacienții români să-și conștientizeze drepturile si să le ceară atunci când acestea sunt ignorate. Domnule Ministru (Florian Bodog – n.r.), Asociația Pro Consumatori vă solicită în mod public să retrageți de pe site-ul Ministerului Sănătății proiectul de lege privind organizarea și finanțarea activității de vaccinare a populației din România. (…) Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a reuşit, de asemenea, să distrugă încrederea populaţiei în vaccinuri cu ocazia aşa numitelor „pandemii” de „gripă aviară” şi „gripă porcină”. După ce OMS a declanşat alerta de „pandemie” în cazul ambelor forme de gripă, facilitând în acest mod vânzarea (de către companiile farmaceutice) unor cantităţi uriaşe de doze de vaccin, după ce am fost ameninţaţi pe majoritatea canalelor mass-media că ne aşteaptă „apocalipsa” dacă nu ne injectăm un vaccin pentru a cărui siguranţă nimeni nu şi-a asumat răspunderea legală, realitatea ne-a demonstrat tuturor, fără putinţă de tăgadă, că OMS a jucat rolul de agent de vânzări pentru respectivele vaccinuri. Criza de încredere cu care ne confruntăm în prezent atât la nivel naţional, cât şi la nivel internaţional se datorează, în primul rând, specialiştilor care şi-au permis să promoveze în spaţiul public informaţii false de cea mai joasă speţă şi să ameninţe populaţia pentru a obţine rezultatul mult dorit: injectarea a cât mai multe doze de vaccin pentru a lupta împotriva unor false „pandemii”! Atunci când căutaţi vinovaţii pentru scăderea gradului de acoperire vaccinală din România, uitaţi-vă la specialiştii care ne-au ameninţat şi ne-au minţit! (…) Noi, părinții responsabili, nu avem nevoie de despăgubiri din partea statului român pentru erori medicale generate de vaccinuri. Noi, părinții responsabili, nu vrem să fim umiliți și amenințați de comisii formate din semidocți, că ne vor fi luați copiii de statul român dacă nu-i vaccinăm! Noi, părinții responsabili, nu vrem un Barnevernet românesc, modelul norvegian în care niște funcționari semidocți știu cel mai bine ce este potrivit pentru copiii noștri! Acest model nu trebuie să se aplice NICIODATĂ în România!”, precizează APC.

Ani Creţu„Vaccinarea este o opțiune. Este dreptul meu de a alege ce anume substanțe, asupra cărora nu am niciun control, doresc sau nu, sa le introduc în corp. Obligativitatea aduce multe probleme: sunt copii victime ale vaccinarii. Ce facem cu ei? O astfel de lege ii poate ucide pe aceşti copii. Ce facem cu copiii cu autism? Știm deja ce conțin vaccinurile. O nouă doză de vaccin administrat unui copil cu autism (un rapel în jurul vârstei de 5 ani) îl scurtcircuitează. Adică tot ce au încercat părinții şi specialiștii să realizeze până atunci cu un copil cu autism, o nouă doză de neurotoxine îl poate aduce de unde a plecat sau mai rau. Ce facem cu copiii cu epilepsie? Dar cu cei cu boli auto-imune?”, a declarat Ani Crețu, actriță la Teatrul pentru copii „Ion Creangă”.

IrinaTyeri 1„Dreptul la educație este un drept garantat prin Constituție fiecărui cetățean român. Sancțiunile prevăzute de acest proiect de lege nu reprezintă altceva decât o manipulare, șantajare sau amenințare a părinților să accepte vaccinarea copiilor lor, punându-se în vedere chiar riscul ca părinții care refuză vaccinarea să fie acuzați de „rele tratamente aplicate minorului”. Mai mult, se încearcă concomitent intimidarea – prin retragerea dreptului la liberă practică – medicilor care respectă deciziile informate ale părinților și nu recomandă în mod agresiv vaccinarea! În concluzie, vaccinarea TREBUIE să rămână doar la stadiul de recomandare și nu o impunere/obligație”, a precizat Irina Thiery, președinte Lion Mentor Association.

marcel bouros„Mai bine mor decât să se facă educaţia sexuală care ucide sufletul şi vaccinarea care ucide trupul copiilor noştri!”, a punctat și Marcel Bouroș, președinte Fundaţia Sf. Martiri Brâncoveni.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.