Asociația Dăruiește Aripi Constanța a umplut dulapul cu jucării din trei spitale bucureștene

Asociația Dăruiește Aripi, cu sprijinul elefant.ro, a donat jucării în valoare de peste 20.000 lei secțiilor de oncologie și pediatrie din trei spitale bucureștene. Beneficiarii inițiativei Dăruiește Aripi sunt copiii bolnavi internați în secțiile de oncologie și pediatrie din Instititul Oncologic București, Institutul Oncologic Fundeni și Spitalul de Urgență pentru Copii „Marie S. Curie”. În cadrul proiectului, un parteneriat în premieră încheiat de asociație cu elefant.ro, compania a colectat jucării noi dedicate copiilor cu vârste de peste 6 luni de la partenerii săi producători și importatori. Dulapul cu jucării, campania de colectare de jucării noi pentru copiii internați în secțiile de oncologie pediatrică din București și Constanța, este una continuă pentru Dăruiește Aripi, care a dotat aceste secții și cu dulapurile în care se odihnesc jucăriile între reprizele de joacă cu micii pacienți.

Dacă marile oportunități de a-i ajuta pe ceilalți apar rareori, cele mici ne sunt mereu în jurul nostru. Fie că e vorba de a face o bucurie de sărbători sau chiar fără nicio ocazie, o jucărie nouă semnifică pentru acești copii mai mult decât obiectul în sine. Cu atât mai mult cu cât e dăruită copiilor ce au nevoie de consolare și cuprinde în ea toate gândurile bune ale celui ce a oferit-o”, a declarat Alina Pătrăhău, fondator Dăruiește Aripi.

În această acțiune caritabilă partenerii elefant.ro au fost: Viva Toys, Fisher-Price, Lex Grup, Lorelli, Happy School și IBG Ideal Board Games.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.