Asociația Dăruiește Aripi a dotat două spitale din județul Constanța cu 10 paturi de ATI

Săptămâna aceasta, Asociația Dăruiește Aripi a donat 10 paturi Stryker, în valoare de peste 50.000 euro, secțiilor de terapie intensivă ale Spitalului Județean Constanța și Spitalului Municipal Medgidia.

Cu această acțiune continuăm implicarea noastră în sprijinul spitalelor din prima linie de luptă împotriva epidemiei de Covid 19. În luna aprilie, am mai donat 2 astfel de paturi secției ATI de la Constanța și ne bucurăm că putem contribui și acum, când medicii ne-au solicitat și mai ales că orașul nostru se confruntă cu prelungirea stării de carantină și cu o incidență a infectărilor peste 10 la mia de locuitori iar Spitalul Medgidia primește din ce în ce mai mulți pacienți în stare gravă din tot județul, spre tratament și îngrijire specifică”, a declarat Alina Pătrăhău, fondatoarea Dăruiește Aripi.

spital 1

Asociația Dăruiește Aripi este alături de noi în criza Covid încă de la începutul pandemiei iar paturile pe care ni le-au donat ne ajută să oferim pacienților noștri o îngrijire mult mai bună”, a declarat dr. Prăzaru Marius, directorul medical al Spitalului Județean Constanța.

Asociația va continua să fie alături de medici și să răspundă apelurilor venite din partea comunității.

Cu această ocazie le amintim companiilor care, în această perioadă se pregătesc pentru plata impozitelor de sfârșit de an, că pot direcționa 20% din valoarea impozitelor datorate statului către proiectele Dăruiește Aripi în mod simplu, legal și gratuit, aducându-și astfel în mod direct contribuția la starea de sănătate a comunității în care trăiesc”, au mai precizat reprezentanții asociației.

Mai multe detalii AICI!

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.