Asociația „Constanța Altfel” îl ironizează pe Babu: „Cum să organizezi ditamai festivalul și să fii la un pas să te bată băieții de la pază?” REACȚIA VICEPRIMARULUI!

Viceprimarul municipiului Constanța, Dumitru Babu, a fost din nou eroul negativ al unei situații, ivită, de data aceasta, la Neversea. Se pare că viceprimarul a inițiat o altercație cu agenții de pază ai festivalului, care au fost la un pas să îl… liniștească în conformitate cu atribuțiile de serviciu.

Momentul nu a scăpat celor de la Asociația „Constanța Altfel”, care l-au ironizat pe viceprimar.

„Mitică are prostul obicei ca după ce trage o „baterie” seacă sau demiseacă la bord să nu se mai suporte. Este și el organizator de Neversea, doar e din partea primăriei, așa că și-a luat pelerina de organizator și combustibilul cu aburi și s-a spart în figuri până a fost cât pe-aci să-l… spargă bodyguarzii! Cum, măi nene, să organizezi ditamai festivalul și să fii la un pas să te bată băieții de la pază? Din primărie se aude că legitimația de „șmecher” și de „ales al poporului” l-a salvat, pentru că gura lui nu prea mică nu i-a impresionat de fel pe purtătorii de cefe late. Ar fi fost de râs dacă nu ar fi fost de plâns! Sau ar fi fost de pomină dacă s-ar fi făcut curat pe plajă cu Mitică, poate așa își revenea și din șmecherie și gura lui ar fi intrat în parametrii omului normal. Din ce știm noi, nu e o premieră. Mitică e entertainer-ul teraselor machedonești, unde își etalează penele foarte des de fiecare dată. Până și pe machedoni i-a plictisit din cale afară din cauza asta, care au fost recent la un pas să facă cu el ce era să facă bodyguarzii de la Neversea. Te doare mintea cu băiatul ăsta… Ne mai doare și buzunarul, tot din cauza lui și ne mai suferă și orgoliul, pentru că, dintre toți locuitorii de orașe reședință de județ din țara asta, numai noi, constănțenii, suntem blestemați să îl avem pe cap! Ar fi bine să nu mai fie rău, cum ar zice un machedon celebru și să ștampilăm bine la anul, pentru că clovnul ăsta poate să fie maimuțoi și la el acasă, nu în primărie!”, au precizat cei de la Constanța Altfel.

Babu amenință cu… instanța!

Contactat pentru un punct de vedere referitor la aceste acuzații, viceprimarul Dumitru Babu a declarat că nu a fost implicat în astfel de incidente și că este „sătul de toate zvonurile mincinoase aruncate pe piață sub formă de „știri” de această așa-zisă asociație”. Totodată, viceprimarul Babu ia în calcul să se adreseze instanței „în privința tuturor celor care, cu rea credință, mă denigrează în spațiul public.”

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.