Asociația „Constanța Altfel” îi invită pe constănțeni la o dezbatere în format inedit despre problemele orașului

Asociația „Constanța Altfel” propune spre dezbatere publică două teme de interes pentru oraș în folosul constănțenilor. Dezbaterea se va finaliza cu o întalnire la care sunt invitați toți cei interesati.

„Într-un oraș în care pleava vânturată prin birourile administrației ne trasează anumite direcții, vă propunem o abordare #altfel: să ne concentrăm cu mic, cu mare și să gasim soluții! Discutia poate porni de la geopolitică și securitate, la administrație, problemele orașului, cele din cartier, de pe stradă sau bloc. Propunerea noastră este să punem stop rutinei zilnice și să găsim soluții. Ne gândim ca această inițiativă să devină ora exactă pentru administrația tomitană, ar putea fi un punct de plecare pentru unitate și, cu siguranță, ar fi o premieră: toți vor fi ascultați, toți vor putea să propună si în final să trecem la acțiune. Facem această propunere #altfel și așteptăm de la fiecare dintre dumneavoastră sugestiile. Acțiunea pe care o propunem are ca scop legitimarea ordinei urbane. Astfel, așteptăm de la fiecare dintre dumneavoastra propuneri și solutii! #aveți încredere, împreună reușim!”, au precizat reprezentanții asociației.

Primele două propuneri lansate de „Constanța Altfel” sunt următoarele:

1.Considerați că este o problemă colectarea selectivă a deșeurilor în orașul Constanța?

2.Cum ar trebui să se tarifeze parcările în orașul Constanța? Este normal ca doar trasarea unor marcaje pe bulevarde sau străzi să reprezinte un motiv pentru a încasa taxa de parcare (vezi parcările cu plată de pe străzile adiacente Pieței Griviței)?

Dezbaterile online sunt disponibile AICI!

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.