Spread the love

Primăria municipiului Constanța a atacat în instanță biserica din cartierul Tomis Nord. Clădirea este intens disputată și este și un motiv de amuzament, întrucât un stâlp trece… prin acoperiș.

Asociația „Constanța Altfel” nu crede în bunăvoința municipalității, considerând faptul că primarul Decebal Făgădău nu îl va supăra pe IPS Teodosie, tocmai acum în campanie electorală.

„Făgădău a atacat în instanță biserica de pe trotuar, din Tomis Nord! Astăzi se împlinesc 11 ani de când Decebal Făgădău se află la conducerea acestui oraș, ocupând funcții de conducere precum viceprimar și ulterior primar.
Acum, cu mai putin de 6 luni rămase până la umătoarele alegeri locale, Bulă, a realizat că în orașul pe care-l conduce de aproape un deceniu, există biserici construite biserici ilegal și trebuie sesizată instanța pentru a se lua măsuri. Praf în ochi! Sunt zeci de astfel de exemple în oraș și ne oferim cu drag să îl ajutăm pentru a le identifica pentru că el a trăit până acum într-o altă dimensiune, într-o Constanța paralelă, bogată și dezvoltată! Ba chiar vă rugăm si pe voi să lăsati aici câteva exemple de ”AȘA NU” pentru domnul primar, poate pricepe că acele lăcașe ridicate ilegal, fără autorizație de construire, pe trotuare, în garaje, reprezintă un real pericol privind siguranța cetatenilor care participă la slujbe. Cu Biserica de la Casa de Cultură, din parc, am început noi.Am atacat în instantă încă de pe vremea când el trăia în bula lui. Așteptăm cu interes domnule primar, să inițiezi aceleasi demersuri si pentru celelalte situatii similare din oraș! Dar nu o vei face, nu-i așa? Să îl superi pe IPS Teodosie tocmai acum? În plină campanie electorală? Doamne ferește!”,
au transmis reprezentanții Asociației Constanța Altfel.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *